Flow Fitness Dynamic + Turner DHT350 UP Hometrainer

Artikelnummer
1109

Op zoek naar een hometrainer voor thuisgebruik, revalidatie of fysiotherapie? Dan heeft u aan de DHT350 UP een perfect fitnessapparaat. Met het unieke inductie remsysteem is de weerstand uiterst nauwkeurig in te stellen waardoor u altijd op het juiste niveau traint en het lichaam niet overbelast. Tevens is deze stabiele hometrainer voorzien van een eenvoudig te bedienen Smart Wheel, een handdoekhaak én krijgt u er bij aankoop een gratis hoogwaardige bidon bij. Kortom: alles wat u nodig heeft voor een training vanuit huis!

 • 24 programma's, 1 handmatig
 • 3 jaar garantie op onderdelen
 • 10 jaar garantie op het frame
 • 2 jaar garantie bij commercieel gebruik
 • 69 niveau's
 • Hartslagsensoren in het stuur 

Installatietijd is ca. 30-45min, download de gebruiksaanwijzing in bijlage bij de productbeschrijving.

€ 599,00 € 495,04
Leverbaar in 3-5 werkdagen

Over Flow Fitness Dynamic + Turner DHT350 UP Hometrainer

De DHT350 Up van FlowFitness is een hometrainer voor thuisgebruik, revalidatie en fysiotherapie. Met het unieke inductie remsysteem is de weerstand uiterst nauwkeurig in te stellen waardoor u altijd op het juiste niveau traint en het lichaam niet overbelast. Daarnaast kunt u met behulp van het verstelbare zadel en stuur altijd de gewenste houding aannemen en zorgt de lage instap ervoor dat zelfs de minder mobiele sporter makkelijk op en af kan stappen. Tevens is deze stabiele hometrainer voorzien van een eenvoudig te bedienen Smart Wheel, een handdoekhaak én krijgt u er bij aankoop een gratis hoogwaardige bidon bij. Kortom: alles wat u nodig heeft voor een training vanuit huis!

Max gebruikersgewicht 140 kg

Het frame is een sterke staalconstructie waarop maar liefst 10 jaar garantie zit en is bestand tegen intensief gebruik. Daardoor is het een ideale hometrainer voor personen die regelmatig willen trainen en als doel hebben om af te vallen en/of conditie te verbeteren.

Lage instap

Doordat er voldoende ruimte tussen de kappen en de stuurbuis, kunt u eenvoudig uw been doorheen steken bij het op- en afstappen. Comfortabel, maar ook essentieel voor een hersteltraining na een been- of heupblessure.

Verstelbaar stuur

Het multifunctionele stuur is kantelbaar en op zeer veel verschillende manieren vast te pakken. Hierdoor is het geschikt voor elke fietshouding. Een sportief voorovergebogen of een comfortabele rechtop positie is allemaal mogelijk.

Smart Wheel bediening

De trainingscomputer is te bedienen door het unieke en innovatieve Smart Wheel. Hiermee loopt u eenvoudig door het menu en bevestigt u uw keuze door de knop in te drukken.

Comfortabel zadel met handdoekhaak

Zweten tijden het trainen hoort erbij, maar waar laat je je handdoek? De DHT350 UP heeft achter het gel gevulde, comfortabel zadel een handig en makkelijk te bereiken handdoekhaak.

Meer informatie
MerkFlowFitness
Prijs€ 599,00
Specificaties

Flow Fitness Dynamic + Turner DHT350 UP Hometrainer Specificaties

Schrijf je eigen review
Je reviewed:Flow Fitness Dynamic + Turner DHT350 UP Hometrainer
Jouw rating
 • Recente zoekopdrachten
 • tunturi40
 • Tunturi f 40 competence91
 • spinning bike29
 • Tunturi motor91