Competence Collectie

Tunturi Performance Collectie Endurance Collectie Strength Collectie Strength Collectie


Competence Collectie

Fitnesstoestellen met het label Competence zijn ontwikkeld met het oog op een regelmatige training met een relatief gemiddelde intensiteit. Ideaal als je je lichamelijke conditie wil verbeteren en gezonder wilt leven.


Centraal gelegen showroom

Het kiezen van de juist cardio- of krachtapparatuur is vaak makkelijker als je de apparaten kunt uitproberen. Kom daarom langs in onze showroom in Nieuwegein waar wij een greep van de Tunturi collectie hebben staan zodat u beter kan ervaren wat voor u de beste collectie is. Wil je graag meer informatie over de producten dan kunt u ook altijd contact opnemen via 030-604 35 52 (NL) of 03-555 7664 (BE). Wil je vrijblijvend een offerte ontvangen stuur dan een mail naar klantenservice@bodybow.nl 


Tunturi Apps 


Kinomaps


Koppeling tussen de tablet of smartphone en de Tunturi trainer

Trainen met Kinomap maakt de verbinding tussen een tablet of smartphone en de Tunturi trainer mogelijk. Op de Tunturi 80 serie neemt Kinomap de regie over het fitnessapparaat volledig in handen. Kies een wedstrijd, etappe of koers en ga de uitdaging aan.

Daag iemand uit

Maak de training spannender door een vriend of familielid uit te dagen tijdens een training. Kinomap geeft de mogelijkheid online wedstrijden aan te gaan. Rij met vrienden de Alpe D’huez op en pak de overwinning. Verleg je grens van trainen tijdens een wedstrijd tijdens de multiplayer optie en kijk of de uren training ervoor zorgen dat die ene vriend nu wel verslagen zal worden.

Binnen = Buiten

Beleef binnen sporten als buiten en loop, ren, fiets of cross door de Pyreneeën, de Alpen of het Finse hooggebergte. De hoogte verschillen in de route bepalen de weestand van de training.

Deel alles. Met iedereen

Alle resultaten worden opgeslagen, hierdoor gaat nooit een training verloren. Resultaten bekijken, vergelijken en delen kan met iedereen. Deel de trainingsresultaten met iedereen via Facebook of Twitter.


Fit Hi Way


Een eigen Personal Training

Tijdens de training alle waardes registeren om inzicht te krijgen in de progressie van de training. Fit Hi Way zorgt ervoor dat het trainingsdoel sneller bereikt zal worden. Met de registratie van tijd, afgelegde afstand, gemiddelde snelheid en calorieën geeft Fit Hi Way inzicht in de training.

Binnen = Buiten

Beleef binnen sporten als buiten en loop, ren, fiets of cross door de Pyreneeën, de Alpen of het Finse hooggebergte. De hoogte verschillen in de route bepalen de weestand van de training.

Haal dat ene doel

Al tijden aan het trainen voor dat ene doel maar is de finish niet gehaald. Fit Hi Way geeft de mogelijkheid om trainingsschema’s in te voeren om dat ene doel wel te halen. Na elke training vinkt Fit Hi Way een training af en komt het doel steeds dichterbij. Blijft op schema en hou de motivatie vast voor dat ene doel.

Deel alles. Met iedereen

Alle resultaten worden opgeslagen, hierdoor gaat nooit een training verloren. Resultaten bekijken, vergelijken en delen kan met iedereen. Deel de trainingsresultaten met iedereen via Facebook of Twitter.


Iconsole +


Koppeling tussen de tablet of smartphone en de Tunturi trainer

Trainen met iConsole+ maakt de verbinding tussen een tablet of smartphone en een Tunturi trainer mogelijk. iConsole+ maakt het mogelijk om een willekeurige route te fietsen of te lopen met behulp van Google Street View. Fiets door fantastische omgevingen voor een extra beleving tijdens de training. De mogelijkheden van de iConsole+ app zijn eindeloos.

Ruime keuzemogelijkheid tijdens trainen

Met iConsole+ is er een keuze uit 24 verschillende trainingsprogramma’s. Deze programma’s zijn eenvoudig in te stellen naar eigen persoonlijke voorkeur en doel van de training.

Beleef buiten binnen

Met iRoute is binnen trainen net als buiten. Beleef de route via Street View. Kies een begin- en eindpunt en geniet van bijvoorbeeld de Pyreneeën, de Alpen of het Finse hooggebergte. De hoogteverschillen in de route bepalen de weestand van de training.

Deel alles. Met iedereen

Alle resultaten worden opgeslagen, hierdoor gaat nooit een training verloren. Resultaten bekijken, vergelijken en delen kan met iedereen. Deel de trainingsresultaten met iedereen via Facebook of Twitter.Tunturi garantie- en leveringsvoorwaarden

De garantie- en leveringsvoorwaarden voor Tunturi fitnessapparatuur kunnen per land verschillen. Daarom is het altijd goed om uw distributeur of verkoper naar de garantie- en leveringsvoorwaarden te vragen. De garantie- en leveringsvoorwaarden zijn geldig in landen waar Tunturi New Fitness B.V. een geautoriseerd importeur heeft. Bovendien zijn deze voorwaarden alleen van toepassing voor de eerste eigenaar/koper van de fitnessapparatuur. De garantieperiode gaat in op de datum waarop de apparatuur wordt gekocht. De aankoopbon is altijd nodig voor de afhandeling van garantiezaken, dus bewaar deze bon zorgvuldig. Deze apparatuur dient in bezit te zijn van de eerste koper/eigenaar en garantiereparaties mogen niet buiten de garantieperiode vallen. De garantievoorwaarden zijn alleen van toepassing bij normaal gebruik van het product, zoals onder andere beschreven in de producthandleiding die ook te vinden is op onze website.

Garantievoorwaarden

De Fysiowebwinkel biedt op alle Tunturi Cardio producten 3 jaar volledige garantie bij thuisgebruik en 2 jaar bij commercieel gebruik. Dit geldt ook voor slijtagedelen van het apparaat (zoals loopmatten, loopplanken, v-snaren, foam en remblokjes) mits deze goed onderhouden worden, vol hiervoor de onderhoudsinstructies uit de gebruikershandleiding. De garantieperiode begint vanaf de datum waarop de oorspronkelijke koper het apparaat koopt bij een door Tunturi geautoriseerde dealer. Bewaar altijd de originele aankoop bon, dit is het garantiebewijs. Bij doorverkoop van het apparaat vervalt de garantie.

Onderdelen voor uw fitnessapparaat

Na veel gebruik van de apparaten kan er weleens iets verslijten of stuk gaan. Ben je opzoek naar een accessoire of onderdeel voor jou Tunturi product? Tunturi heeft een brede keuze aan originele Tunturi accessoires en onderdelen zoals: Hometrainer pedalen, Crosstrainer stroomadapters, smeermiddelen voor de loopband, trekkoorden voor de roeiers en veel meer. Neem contact met ons voor het gewenste onderdeel. Wij regelen de rest. Voor het snelste resultaat vragen wij het product- of modelnummer gereed te houden.

Hulp tijdens de montage

Heeft u ervoor gekozen om uw gekochte Tunturi producten zelf in elkaar te zetten? De gebruiksaanwijzing is door Tunturi met uiterste zorg samengesteld. Zo hechten ze veel waarde aan een duidelijke uitleg zodat de trainer snel en eenvoudig in elkaar gezet kan worden. Sommige apparaten zijn zo complex of lastig dat Tunturi als aanvulling daarop ondersteunende supportvideo’s heeft gemaakt. In deze video’s worden lastige details of aspecten uitlicht zodat deze nu nog makkelijk te monteren of installeren zijn. Wilt u deze video’s bekijken of toch hulp van een monteur? Neem contact met ons op.

 

Bekijken als Rooster Lijst

11 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

11 Items

per pagina
Aflopend sorteren
  • Recente zoekopdrachten
  • whey1
  • Tunturi t689
  • fat burners3
  • Pulley5