Tunturi WT80 Leverage Gym (1/2) Strength

Artikelnummer
11163
  • Luxe leverage gym met verstelbare hefboom – vervangt halterstang en zorgt voor een nauwkeurige beweging en veiligheid.
  • Geen kabels of katrollen gebruikt, moet worden geladen met olympische halterschijven.
  • Verstelbare zitting en rugleuning kunnen vlak en hellend worden ingesteld. De bank is naar voren en naar achteren verstelbaar voor een perfecte oefening positie en kan worden weggedraaid naar de zijkant om ruimte te maken voor squats, shrugs, etc
  • Dubbel draaibare stang voor tal van oefeningen. Robuuste constructie, mat zwart met stalen frame en poedercoating.

Bekijk meer informatie onderaan bij productbeschrijving voor een aantal fitnessoefeningen met de WT80.

€ 849,00 € 701,65
Leverbaar in 3-5 werkdagen

Tunturi WT80 Leverage Gym (1/2) Strength

De Tunturi WT80 Leverage Gym (1/2) Strength is een krachtstation met een verstelbare hefboom. Deze hefboom vervangt de halterstang en zorgt voor een veilige en nauwkeurig afgestelde beweging. De WT80 gebruikt geen kabels en katrollen. In plaats daarvan voeg je olympische halterschijven toe op de hefboom om je oefening te verzwaren. Met de verstelbare zitting en rugleuning van de trainingsbank heb je mogelijkheden voor incline, decline en flat training. De bank is naar voren en achteren te zetten voor een perfecte trainingspositie. Je draait de trainingsbank aan de kant om ruimte te maken voor squats, rows, shrugs en andere staande oefeningen.

Garantievoorwaarden

De Fysiowebwinkel biedt op alle Tunturi Strength Series producten 2 jaar volledige garantie op onderdelen. Dit geldt ook voor slijtagedelen van het apparaat (zoals katrollen, kabels en zittingen) mits deze goed onderhouden worden. Volg hiervoor de onderhoudsinstructies uit de gebruikshandleiding. De garantieperiode begint vanaf de datum waarop de oorspronkelijke koper het apparaat koopt bij een door Tunturi geautoriseerde dealer. Bewaar altijd de originele aankoop bon, dit is het garantiebewijs. Bij doorverkoop van het apparaat vervalt de garantie.

Meer informatie
MerkTunturi
Prijs€ 849,00
Specificaties

Tunturi WT80

Schrijf je eigen review
Je reviewed:Tunturi WT80 Leverage Gym (1/2) Strength
Jouw rating
  • Recente zoekopdrachten
  • Reebok crosstrainer21
  • Reebok crosstrainer c55e21
  • Life Fitness loopband Platinum Club Series Discover SE3-HD Black Onyx126
  • life fitnes10