Tunturi Wall Ball

Artikelnummer
C-34280

De Tunturi Wall Ball is een stevige ball gemaakt van kunststof. De bal is gevuld met wol en zand. Doordat de Tunturi Wall Ballen overlappend gestikt zijn, zijn deze ook tijdens extreme trainingen van toepassing. De ballen zijn verkrijgbaar in verschillende gewichten. Hierdoor is er voor iedereen een juiste Wall Ball. 

€ 59,99 € 49,58

Tunturi Wall Ball


De Tunturi Wall Ball is een stevige ball gemaakt van kunststof. De bal is gevuld met wol en zand. Het fijne aan deze ballen is dat ze zachter zijn dan de medicijnballen en dus geschikter om te gebruiken. Daarnaast voelt de Tunturi Wall Ball erg comfortabel aan. Doordat de Tunturi Wall Ballen overlappend gestikt zijn, zijn deze ook tijdens extreme trainingen van toepassing. Het kunststof materiaal zorgt voor stevige grip en zo kunt u de bal goed vasthouden tijdens het trainen.

De ballen zijn verkrijgbaar in verschillende gewichten. Hierdoor is er voor iedereen een juiste Wall Ball. De Ballen hebben een diameter van 35cm. De Tunturi Wall Ball past in bijna iedere workout en is goed te combineren met andere trainingsmaterialen.

Kenmerken Tunturi Wall Ball

  • Stevige kunststof materiaal
  • Zacht vulling voor een goede grip
  • Buitenste laag is overlappend gestikt
  • Diameter van 35 cm
  • Verkrijgbaar in verschillende gewichten
Meer informatie
Merk Tunturi
Prijs € 49,95
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Tunturi Wall Ball
Jouw rating