Tunturi T80 Loopband Endurance

Artikelnummer
11189

Trainen is je leven: intens en liefst zo vaak mogelijk. Loop dan op topniveau met de T80 Loopband uit de Endurance serie van Tunturi. Deze hardloopband past zich aan aan jouw persoonlijke behoeften en doelen. Train als een professional, ook bij jou thuis.

 • Groot 10 inch lcd blacklight + 4 led (graphical profiels)
 • 44 verschillende programma's 
 • Ingebouwde fitnesstesten
 • Dikke Orthopedische loopmat
 • Lange handrail optioneel (reha rail)
 • Professioneel inzetbaar

Loopbanden van Tunturi vergelijken? Download de specificaties in bijlage bij de productbeschrijving.

€ 2.409,00 € 1.990,91
Voorraad: Vóór 23u besteld, volgende werkdag in huis
Betaal tot 36 temijnen Vanaf € 79,91 per maand
Spray Pay
Let op! Geld lenen kost geld

Over Tunturi T80 Loopband Endurance

De Tunturi T80 Loopband Endurance heeft uitgebreide trainingsmogelijkheden om fitness interessant te maken en te houden. Tussen de 44 programma's van deze loopband zitten 10 voorgeprogrammeerde trainingen, 10 gebruikersprogramma's, een doelhartslag programma, 3 fitness testen, 3 T-Road programma's en een handmatig programma waarbij je zelf alles in stelt. Kies een T-Road programma voor een levensechte video omgeving die synchroon loopt met de snelheid waarmee je traint. Loop door Toscane of een andere schilderachtige omgeving en laat je motiveren door het gevoel van buiten hardlopen.

De Competence Collectie van Tunturi

Fitnesstoestellen met het label Competence zijn ontwikkeld met het oog op een regelmatige training met een relatief gemiddelde intensiteit. Ideaal als je je lichamelijke conditie wil verbeteren en gezonder wilt leven.

De Performance Collectie van Tunturi

Trainen op Performance-niveau betekent dat je een steviger ambitie hebt. Meer afwisseling, meer intensiteit op basis van de duidelijke doelstellingen die je hebt. Dat betekent: meer programma’s en uitgebreide functies op de monitor, met feedback die blijft uitdagen.

De Endurance Collectie van Tunturi

Trainen is je leven, intens en het liefst zo vaak mogelijk. De Endurance collectie van Tunturi is robuust en past zich aan je persoonlijke behoeften en doelen aan. Voor de professionals, praktijken en studio’s zeer geschikt. Daarom kom je Endurance ook tegen bij de fysiotherapeuten en in fitnessruimte van hotels.

Garantievoorwaarden

De Fysiowebwinkel biedt op alle Tunturi Cardio producten 3 jaar volledige garantie bij thuisgebruik en 2 jaar bij commercieel gebruik. Dit geldt ook voor slijtagedelen van het apparaat (zoals loopmatten, loopplanken, v-snaren, foam en remblokjes) mits deze goed onderhouden worden, vol hiervoor de onderhoudsinstructies uit de gebruikershandleiding. De garantieperiode begint vanaf de datum waarop de oorspronkelijke koper het apparaat koopt bij een door Tunturi geautoriseerde dealer. Bewaar altijd de originele aankoop bon, dit is het garantiebewijs. Bij doorverkoop van het apparaat vervalt de garantie.

Meer informatie
MerkTunturi
Prijs€ 2.409,00
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Tunturi T80 Loopband Endurance
Jouw rating
 • Recente zoekopdrachten
 • Guntur I cardio loopband4
 • sport horloges7
 • Hometrainer kettler15
 • Verstelbare springtouw Pro - speed rope - 3m- Zwart2