Tunturi Loopband T60 performance 2020

Artikelnummer
100308

Intens trainen of een stevige work-out: dat is de T60 hardloopband. Deze loopband uit de Tunturi Performance serie is geschikt voor thuis of voor professioneel gebruik. Stel je een doel, kies het juiste programma en maak je voornemen waar..

  • 23 verschillende programma’s waaronder hartslag gestuurd
  • Sterke stille motor
  • Vetmeting
  • Soepel lopen door T-flex veersysteem
  • Dikke loopmat
  • Monitor met weergave van verschillende parameters 
€ 1.569,00 € 1.296,69
Betaal tot 36 temijnen Vanaf € 52,04 per maand
Spray Pay
Let op! Geld lenen kost geld

Over Tunturi T60 Loopband Performance

De Tunturi T60 Loopband Performance is je volgende stap naar betere prestaties. Met de ondersteuning van 23 programma's ga je snel vooruit. Maak je keuze uit 44 voorgeprogrammeerde trainingen, gebruikersprogramma's, hartslag gestuurde programma's, een body mass programma en het handmatige programma waarbij je zelf steeds de snelheid en hellingshoek kiest. Houd je vorderingen bij op het verlichte 6.6 inch color LCD display. Hier volg je tijdens het sporten je tijd, afstand, calorie verbruik, hellingshoek en snelheid.

De Competence Collectie van Tunturi

Fitnesstoestellen met het label Competence zijn ontwikkeld met het oog op een regelmatige training met een relatief gemiddelde intensiteit. Ideaal als je je lichamelijke conditie wil verbeteren en gezonder wilt leven.

De Performance Collectie van Tunturi

Trainen op Performance-niveau betekent dat je een steviger ambitie hebt. Meer afwisseling, meer intensiteit op basis van de duidelijke doelstellingen die je hebt. Dat betekent: meer programma’s en uitgebreide functies op de monitor, met feedback die blijft uitdagen.

De Endurance Collectie van Tunturi

Trainen is je leven, intens en het liefst zo vaak mogelijk. De Endurance collectie van Tunturi is robuust en past zich aan je persoonlijke behoeften en doelen aan. Voor de professionals, praktijken en studio’s zeer geschikt. Daarom kom je Endurance ook tegen bij de fysiotherapeuten en in fitnessruimte van hotels.

Garantievoorwaarden

Wij bieden op alle Tunturi Cardio producten 3 jaar volledige garantie bij thuisgebruik en 2 jaar bij commercieel gebruik. Dit geldt ook voor slijtagedelen van het apparaat (zoals loopmatten, loopplanken, v-snaren, foam en remblokjes) mits deze goed onderhouden worden, vol hiervoor de onderhoudsinstructies uit de gebruikershandleiding. De garantieperiode begint vanaf de datum waarop de oorspronkelijke koper het apparaat koopt bij een door Tunturi geautoriseerde dealer. Bewaar altijd de originele aankoop bon, dit is het garantiebewijs. Bij doorverkoop van het apparaat vervalt de garantie.

Meer informatie
Merk Tunturi
Prijs € 1.569,00
Specificaties

Monitor

Display formaat: 10 inch
Display type: 4 LED + LCD Backlight
Programma's: 44
Talen: Engels
Conditie test: Nee
Tijd, Afstand & Calorie: Ja

Algemeen

Motor: 5,0 PK DC
Snelheid: 0,8 - 20 km/u
Loophoek: 15
Loopvlak: L 140 x B 50 cm
Loopplaat: 18 mm
Voeding: 230V AC 50-60 Hz
Opklapbaar: Ja, soft drop
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Tunturi Loopband T60 performance 2020
Jouw rating