Tunturi T40 Loopband Competence 2020

Artikelnummer
100306

Loop jij al? Lopen is de ideale sport om je conditie op peil te houden. De Tunturi T40 uit de Competence serie stelt je conditie op de proef: je hebt een ruime keuze aan programma’s met verschillende snelheden en hellingshoeken.

  • 44 verschillende programma’s
  • Flex veersysteem voor lopen als in het bos
  • Makkelijk te verplaatsen en op te bergen
  • Geintregreerde tablethouder en koppeling met Apps

Loopbanden van Tunturi vergelijken? Download de specificaties in bijlage bij de productbeschrijving.

€ 1.149,00 € 949,59
Betaal tot 36 temijnen Vanaf € 38,11 per maand
Spray Pay
Let op! Geld lenen kost geld

Over Tunturi T40 Loopband Competence (2020)

De Tunturi T40 Loopband Competence is je hulpmiddel om gezonder en fitter te worden. Deze loopband heeft 44 programma's om uit te kiezen. Wissel af tussen de voorgeprogrammeerde oefeningen en de hartslag programma's, of zet je eigen gegevens in een van de twee gebruikersporgramma's. Zelf gewoon een stuk lopen kan met het handmatige programma. Kies je snelheid tussen de 1.0  en 16.0 per uur en stel je hellingshoek in tussen de 0 en 12%. Wil je juist meer programma mogelijkheden, download dan de KinoMap, AnyRun Training, Tunturi Routes apps op je telefoon of ander Android of iOS apparaat.

De Competence Collectie van Tunturi

Fitnesstoestellen met het label Competence zijn ontwikkeld met het oog op een regelmatige training met een relatief gemiddelde intensiteit. Ideaal als je je lichamelijke conditie wil verbeteren en gezonder wilt leven.

De Performance Collectie van Tunturi

Trainen op Performance-niveau betekent dat je een steviger ambitie hebt. Meer afwisseling, meer intensiteit op basis van de duidelijke doelstellingen die je hebt. Dat betekent: meer programma’s en uitgebreide functies op de monitor, met feedback die blijft uitdagen.

De Endurance Collectie van Tunturi

Trainen is je leven, intens en het liefst zo vaak mogelijk. De Endurance collectie van Tunturi is robuust en past zich aan je persoonlijke behoeften en doelen aan. Voor de professionals, praktijken en studio’s zeer geschikt. Daarom kom je Endurance ook tegen bij de fysiotherapeuten en in fitnessruimte van hotels.

Garantievoorwaarden

De Fysiowebwinkel biedt op alle Tunturi Cardio producten 3 jaar volledige garantie bij thuisgebruik en 2 jaar bij commercieel gebruik. Dit geldt ook voor slijtagedelen van het apparaat (zoals loopmatten, loopplanken, v-snaren, foam en remblokjes) mits deze goed onderhouden worden, vol hiervoor de onderhoudsinstructies uit de gebruikershandleiding. De garantieperiode begint vanaf de datum waarop de oorspronkelijke koper het apparaat koopt bij een door Tunturi geautoriseerde dealer. Bewaar altijd de originele aankoop bon, dit is het garantiebewijs. Bij doorverkoop van het apparaat vervalt de garantie.

Meer informatie
Merk Tunturi
Prijs € 1.149,00
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Tunturi T40 Loopband Competence 2020
Jouw rating