Tunturi S25 Spinning Bike Rear Hometrainer Competence

Artikelnummer
11136

Na het werk nog even sporten zoals in het fitness centrum? Dat kan ook thuis. Met de S25 Sprinter bike uit de Tunturi Competence serie doe je een complete work-out. De monitorfuncties geven je alle informatie over de inspanningen die je lichaam levert.

 • Robuust en stabiel
 • Monitor met weergave van verschillende parameters 
 • Geruisloos
 • 8 weerstanden
 • Installatietijd is ca. 30-45min

Hometrainers van Tunturi vergelijken? Download de specificaties in bijlage bij de productbeschrijving.

 • Koop er 3 voor € 569,05 € 470,29 per stuk en bespaar 6%
 • Koop er 6 voor € 551,08 € 455,44 per stuk en bespaar 8%
 • Koop er 11 voor € 539,10 € 445,54 per stuk en bespaar 10%
€ 599,00 € 495,04
Voorraad: Snel leverbaar binnen 2-3 werkdagen
Betaal tot 36 temijnen Vanaf € 19,87 per maand
Spray Pay
Let op! Geld lenen kost geld

Over Tunturi S25 Spinning Bike Rear Hometrainer Competence

De Tunturi S25 Spinning Bike Rear Hometrainer Competence is jouw trainingspartner voor regelmatige fietssessies binnen je eigen muren. De S25 is perfect voor beginners die een betrouwbare indoor cycle willen. Het 20 kg zware vliegwiel zorgt voor een soepele beweging en in combinatie met de 8 weerstanden kun je een uitdagende training volgen. De gegevens van jouw training volg je gemakkelijk op het LCD display.

De verstelbaarheid zorgt ervoor dat elk gezinslid lekker op deze Tunturi S25 kan trainen. Het zadel is zowel in hoogte, als horizontaal verstelbaar. Ook het stuur is in hoogte en horizontaal verstelbaar. De ene kant van het frame is voorzien van transportwieltjes, zodat je hem na de training weer makkelijk verplaatst. Het voordeel is dat hij niet afhankelijk is van netstroom. Het display maakt enkel gebruik van twee AAA-batterijen. De bezeichung is voorzien van toeclips pedalen wat meer grip tijdens jouw training geeft. Indien gewenst kun je hier ook andere pedalen, zoals klikpedalen op monteren.

De Competence Collectie van Tunturi

Fitnesstoestellen met het label Competence zijn ontwikkeld met het oog op een regelmatige training met een relatief gemiddelde intensiteit. Ideaal als je je lichamelijke conditie wil verbeteren en gezonder wilt leven.

De Performance Collectie van Tunturi

Trainen op Performance-niveau betekent dat je een steviger ambitie hebt. Meer afwisseling, meer intensiteit op basis van de duidelijke doelstellingen die je hebt. Dat betekent: meer programma’s en uitgebreide functies op de monitor, met feedback die blijft uitdagen.

De Endurance Collectie van Tunturi

Trainen is je leven, intens en het liefst zo vaak mogelijk. De Endurance collectie van Tunturi is robuust en past zich aan je persoonlijke behoeften en doelen aan. Voor de professionals, praktijken en studio’s zeer geschikt. Daarom kom je Endurance ook tegen bij de fysiotherapeuten en in fitnessruimte van hotels.

Garantievoorwaarden

De Fysiowebwinkel biedt op alle Tunturi Cardio producten 3 jaar volledige garantie bij thuisgebruik en 2 jaar bij commercieel gebruik. Dit geldt ook voor slijtagedelen van het apparaat (zoals loopmatten, loopplanken, v-snaren, foam en remblokjes) mits deze goed onderhouden worden, vol hiervoor de onderhoudsinstructies uit de gebruikershandleiding. De garantieperiode begint vanaf de datum waarop de oorspronkelijke koper het apparaat koopt bij een door Tunturi geautoriseerde dealer. Bewaar altijd de originele aankoop bon, dit is het garantiebewijs. Bij doorverkoop van het apparaat vervalt de garantie.

Meer informatie
MerkTunturi
Prijs€ 599,00
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Tunturi S25 Spinning Bike Rear Hometrainer Competence
Jouw rating
 • Recente zoekopdrachten
 • roeitrainer fitrow 5021
 • Olympische Tri-Grip Halterstang set - Ø 50mm28
 • Crosstrainer FitCross 4016
 • tunturi99