Tunturi R20 Roeitrainer Compentence

Artikelnummer
11197

De Tunturi R20 Roeitrainer Compentence is een compacte opklapbare roeimachine om thuis te roeien. Met een draaiknop wissel je gemakkelijk tussen de 8 verschillende weerstand niveaus. Op het LCD scherm volg je onder andere de tijd, calorie verbranding, afstand, het aantal roeislagen per minuut en je tijd over 500 meter. De roeibeweging zet alle belangrijke spieren aan het werk.

 • Compacte en opklapbare roeimachine
 • 8 weerstandniveaus 
 • Makkelijk in weerstand verstelbaar
 • Comfortabele roeizitting
 • Fluisterstil
 • Installatietijd is ca. 30-45min

Roeitrainers van Tunturi vergelijken? Download de specificaties in bijlage bij de productbeschrijving.

 • Koop er 3 voor € 379,05 € 313,26 per stuk en bespaar 23%
 • Koop er 6 voor € 367,08 € 303,37 per stuk en bespaar 25%
 • Koop er 11 voor € 359,10 € 296,78 per stuk en bespaar 27%
€ 489,00 € 404,13
Voorraad: Snel leverbaar binnen 2-3 werkdagen
Betaal tot 36 temijnen Vanaf € 16,22 per maand
Spray Pay
Let op! Geld lenen kost geld

Over Tunturi R20 Roeitrainer Compentence

De Tunturi R20 Roeitrainer Compentence is een compacte opklapbare roeimachine om thuis te roeien. Met een draaiknop wissel je gemakkelijk tussen de 8 verschillende weerstand niveaus. Op het LCD scherm volg je onder andere de tijd, calorie verbranding, afstand, het aantal roeislagen per minuut en je tijd over 500 meter. Als je een hartslag metende borstband draagt, kun je ook je hartslag op het scherm volgen. Je kiest tussen drie programma's. De eerste is het handmatige programma waar je alles zelf instelt. Daarnaast heb je een quick start programma en een hartslag herstel programma.

De Competence Collectie van Tunturi

Fitnesstoestellen met het label Competence zijn ontwikkeld met het oog op een regelmatige training met een relatief gemiddelde intensiteit. Ideaal als je je lichamelijke conditie wil verbeteren en gezonder wilt leven.

De Performance Collectie van Tunturi

Trainen op Performance-niveau betekent dat je een steviger ambitie hebt. Meer afwisseling, meer intensiteit op basis van de duidelijke doelstellingen die je hebt. Dat betekent: meer programma’s en uitgebreide functies op de monitor, met feedback die blijft uitdagen.

De Endurance Collectie van Tunturi

Trainen is je leven, intens en het liefst zo vaak mogelijk. De Endurance collectie van Tunturi is robuust en past zich aan je persoonlijke behoeften en doelen aan. Voor de professionals, praktijken en studio’s zeer geschikt. Daarom kom je Endurance ook tegen bij de fysiotherapeuten en in fitnessruimte van hotels.

Garantievoorwaarden

De Fysiowebwinkel biedt op alle Tunturi Cardio producten 3 jaar volledige garantie bij thuisgebruik en 2 jaar bij commercieel gebruik. Dit geldt ook voor slijtagedelen van het apparaat (zoals loopmatten, loopplanken, v-snaren, foam en remblokjes) mits deze goed onderhouden worden, vol hiervoor de onderhoudsinstructies uit de gebruikershandleiding. De garantieperiode begint vanaf de datum waarop de oorspronkelijke koper het apparaat koopt bij een door Tunturi geautoriseerde dealer. Bewaar altijd de originele aankoop bon, dit is het garantiebewijs. Bij doorverkoop van het apparaat vervalt de garantie.

Meer informatie
MerkTunturi
Prijs€ 489,00
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Tunturi R20 Roeitrainer Compentence
Jouw rating
 • Recente zoekopdrachten
 • Deskbike - Hometrainer - Bureaufiets Cardio Fit D20115
 • Roeitrainer Star Fit R100107
 • Buiktrainer AB201
 • Verstelbare dumbbell set - Selector Dumbbell21