Tunturi Platinum Upper Body Unit

Artikelnummer
11148
  • Vocht en transpiratie bestendige handgrepen garanderen een veilige en duurzame training
  • Kabelarm (pec fly) voor vrije bewegingstraining van het bovenlichaam

De Upper Body Unit is een onderdeel van de Platinum 4in1 Power Station. Voor de specificaties en alle producten van het 4in1 Power Station download bijlage onderaan bij productbeschrijving.

€ 3.679,00 € 3.040,50
Leverbaar in 3-5 werkdagen

Over Tunturi Platinum Upper Body Unit

De Platinum Upper Body Unit is een krachtstation met vele mogelijkheden om alle spieren van het bovenlichaam te trainen. Werk aan uw conditie, revalidatie of extra spierkracht. De Upper Body Unit is een uiterst comfortabele home gym en makkelijk aan te passen aan elke positie en lengte. De Upper Body Unit is een onderdeel van de Platinum 4in1 Power Station.

Veiligheid Gewichten bewegen in een gesloten cilinder
Aanpassingen Zittingen zijn gemakkelijk in de juiste positie in te stellen
Gewichten Gewichtsbelasting kan gemakkelijk worden aangepast
Ergonomie Vochtbestendige handgrepen

Garantievoorwaarden

De Fysiowebwinkel biedt op alle Platinum Pro producten 3 jaar volledige garantie bij thuisgebruik en 2 jaar bij commercieel gebruik. Dit geldt ook voor slijtagedelen van het apparaat (zoals loopmatten, loopplanken, v-snaren, foam, remblokjes, en katrollen, kabels en zittingen) mits deze goed onderhouden worden, vol hiervoor de onderhoudsinstructies uit de gebruikershandleiding. De garantieperiode begint vanaf de datum waarop de oorspronkelijke koper het apparaat koopt bij een door Tunturi geautoriseerde dealer. Bewaar altijd de originele aankoop bon, dit is het garantiebewijs. Bij doorverkoop van het apparaat vervalt de garantie.

Meer informatie
MerkTunturi
Prijs€ 3.679,00
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Tunturi Platinum Upper Body Unit
Jouw rating
  • Recente zoekopdrachten
  • roeitrainer12
  • tunturi89
  • loopband19
  • balance board11