Tunturi Platinum Stand Alone Kit

Artikelnummer
11155

De Tunturi Platinum Stand Alone Kit is een vereist accessoire voor als u de Tunturi Platinum Cable Cross losstaand wilt gebruiken.

€ 779,00 € 643,80
Leverbaar in 3-5 werkdagen

Over Tunturi Platinum Stand Alone Kit

De Tunturi Platinum Stand Alone Kit is een vereist onderdeel om de Tunturi Platinum Cable Cross losstaand te gebruiken. De Cable Cross Unit is een onderdeel van de Platinum 4in1 Power Station. Zonder de Stand Alone Kit is de Cable Cross Unit alleen te gebruiken in combinatie met de Upper Body- en Lower Body Unit.

Garantievoorwaarden

De Fysiowebwinkel biedt op alle Platinum Pro producten 3 jaar volledige garantie bij thuisgebruik en 2 jaar bij commercieel gebruik. Dit geldt ook voor slijtagedelen van het apparaat (zoals loopmatten, loopplanken, v-snaren, foam, remblokjes, en katrollen, kabels en zittingen) mits deze goed onderhouden worden, vol hiervoor de onderhoudsinstructies uit de gebruikershandleiding. De garantieperiode begint vanaf de datum waarop de oorspronkelijke koper het apparaat koopt bij een door Tunturi geautoriseerde dealer. Bewaar altijd de originele aankoop bon, dit is het garantiebewijs. Bij doorverkoop van het apparaat vervalt de garantie.

Meer informatie
MerkTunturi
Prijs€ 779,00
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Tunturi Platinum Stand Alone Kit
Jouw rating
  • Recente zoekopdrachten
  • mini hometrainer49
  • Home trainer60
  • home47
  • tunturi E6088