Tunturi Platinum Leg Press

Artikelnummer
11150
  • Gemakkelijk instelbare zittingpositie, ook voor lange mensen.
  • Grote voetplaat met antislip-oppervlak
  • Handgreep voor eenvoudige in- en uitstappen

De Leg Press is alleen te gebruiken in combinatie met de Lower Body Unit. De Leg Press is een onderdeel van de Platinum 4in1 Power Station. Voor de specificaties en alle producten van het 4in1 Power Station download bijlage onderaan bij productbeschrijving.

€ 889,00 € 734,71
Leverbaar in 3-5 werkdagen

Over Tunturi Platinum Leg Press

De Platinum Leg Press Unit is eigenlijk onmisbaar voor een professionele workout. De Platinum Leg Press Unit is makkelijk instelbaar, heeft een comfortable grote voetplaat en antislipoppervlak. Een perfecte fitness unit van Tunturi! De Leg Press is alleen te gebruiken in combinatie met de Lower Body Unit van het 4in1 krachtstation.

Aanpassingem Gemakkelijk instelbare zittingpositie, ook voor lange mensen
Ergonomie Grote voetplaat met antislipoppervlak
Ergonomie Handgreep voor eenvoudig in- en uitstappen

Garantievoorwaarden

De Fysiowebwinkel biedt op alle Platinum Pro producten 3 jaar volledige garantie bij thuisgebruik en 2 jaar bij commercieel gebruik. Dit geldt ook voor slijtagedelen van het apparaat (zoals loopmatten, loopplanken, v-snaren, foam, remblokjes, en katrollen, kabels en zittingen) mits deze goed onderhouden worden, vol hiervoor de onderhoudsinstructies uit de gebruikershandleiding. De garantieperiode begint vanaf de datum waarop de oorspronkelijke koper het apparaat koopt bij een door Tunturi geautoriseerde dealer. Bewaar altijd de originele aankoop bon, dit is het garantiebewijs. Bij doorverkoop van het apparaat vervalt de garantie.

Meer informatie
MerkTunturi
Prijs€ 889,00
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Tunturi Platinum Leg Press
Jouw rating
  • Recente zoekopdrachten
  • Reebok crosstrainer21
  • Reebok crosstrainer c55e21
  • Life Fitness loopband Platinum Club Series Discover SE3-HD Black Onyx126
  • life fitnes10