Tunturi Platinum Dumbbell Rack

Artikelnummer
11153

Ruim uw dumbbells op een praktische manier op met het Tunturi Platinum Dumbbell Rack. Dit elegant vormgegeven dumbell rek staat mooi in iedere fitness ruimte, en biedt plaats aan een ruime hoeveelheid dumbells.

€ 779,00 € 643,80
Snel leverbaar binnen 2-3 werkdagen

Over Tunturi Platinum Dumbbell Rack

Met de Tunturi Platinum Fully Adjustable Bench kunt u uw trainingsprogramma compleet maken. Het degelijke ontwerp garandeert een veilige en comfortabele training.

Garantievoorwaarden

De Fysiowebwinkel biedt op alle Platinum Pro producten 3 jaar volledige garantie bij thuisgebruik en 2 jaar bij commercieel gebruik. Dit geldt ook voor slijtagedelen van het apparaat (zoals loopmatten, loopplanken, v-snaren, foam, remblokjes, en katrollen, kabels en zittingen) mits deze goed onderhouden worden, vol hiervoor de onderhoudsinstructies uit de gebruikershandleiding. De garantieperiode begint vanaf de datum waarop de oorspronkelijke koper het apparaat koopt bij een door Tunturi geautoriseerde dealer. Bewaar altijd de originele aankoop bon, dit is het garantiebewijs. Bij doorverkoop van het apparaat vervalt de garantie.

Meer informatie
MerkTunturi
Prijs€ 779,00
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Tunturi Platinum Dumbbell Rack
Jouw rating
  • Recente zoekopdrachten
  • whey1
  • Tunturi t689
  • fat burners3
  • Pulley5