Tunturi HG60 Home Gym (1/5) Strength

Artikelnummer
11157

Houd je van een stevige work-out, maar heb je niet altijd tijd of zin om naar de sportschool te gaan? Je bent tenslotte al druk genoeg. Haal dan gewoon de sportschool in huis met de Tunturi HG60 Home Gym (1/5) Strength! Een complete home gym om thuis aan een slank en sterk lichaam te werken! Hoge pulley met gebogen stang, midden pulley voor ab crunches.

  • Lage pulley met rechte stang en voetplaat voor zittende roeibewegingen
  • Dubbele functie, chest press met horizontale butterfly
  • Verstelbare leg press met tot 180kg verstelbare gewichten
  • Leg developer met foam roller pads voor comfort
  • Robuuste constructie, mat zwart met stalen frame en poedercoating

Bekijk meer informatie onderaan bij productbeschrijving voor een aantal fitnessoefeningen met de HG60.

€ 1.099,00 € 908,26
Leverbaar in 3-5 werkdagen

Over Tunturi HG60 Home Gym (1/5) Strength

De Tunturi HG60 Home Gym (1/5) Strength is het complete krachtstation voor thuis met verschillende mogelijkheden. De rugleuning van de bank is verstelbaar, waardoor je tijdens de training comfortabel zit. De home gym beschikt over een hoge pulley met gebogen stang en een lage pulley met rechte stang. Ideaal om verschillende spieren in jouw lichaam te trainen. De hoge pulley is bijvoorbeeld geschikt voor oefeningen als de lat pulldown, ab crunch of triceps extension. De lage pulley gebruik je voor oefeningen als de seated en upright row of de biceps curl. Draai je het curlpad tot rugsteun, dan ontstaat er een leg press om de beenspieren te versterken. Aan de voorzijde van het HG60 krachtstation vind je een beentrainer voor legg extension oefeningen. 

Garantievoorwaarden

De Fysiowebwinkel biedt op alle Tunturi Strength Series producten 2 jaar volledige garantie op onderdelen. Dit geldt ook voor slijtagedelen van het apparaat (zoals katrollen, kabels en zittingen) mits deze goed onderhouden worden. Volg hiervoor de onderhoudsinstructies uit de gebruikshandleiding. De garantieperiode begint vanaf de datum waarop de oorspronkelijke koper het apparaat koopt bij een door Tunturi geautoriseerde dealer. Bewaar altijd de originele aankoop bon, dit is het garantiebewijs. Bij doorverkoop van het apparaat vervalt de garantie.

Meer informatie
MerkTunturi
Prijs€ 1.099,00
Specificaties

Excercises HG60

Schrijf je eigen review
Je reviewed:Tunturi HG60 Home Gym (1/5) Strength
Jouw rating
  • Recente zoekopdrachten
  • Reebok crosstrainer21
  • Reebok crosstrainer c55e21
  • Life Fitness loopband Platinum Club Series Discover SE3-HD Black Onyx126
  • life fitnes10