Tunturi F20 Bike Hometrainer Competence

Artikelnummer
11134
Fitness@home met de F20 hometrainer uit de Tunturi Competence serie. Fiets thuis in de wereld. Kies eenvoudig: van recreatief sporten tot trainen op topniveau. Stel je doelen continu bij: de F20 hometrainer houdt rekening met je ambitie en houdt je keuzes overzichtelijk.
  • Hometrainer voor de beginnende of casual gebruiker
  • 8 verschillende weerstandniveaus. 
  • Comfortabele positie en gemakkelijk om op de fiets te stappen (laag frame)
  • Handige tablet of telefoon houder .
  • Installatietijd is ca. 30-45min 
  • Afmetingen: 99 x 59 x 157 cm

Hometrainers van Tunturi vergelijken? Download de specificaties in bijlage bij de productbeschrijving.

€ 489,00 € 404,13
Betaal tot 36 temijnen Vanaf € 16,22 per maand
Spray Pay
Let op! Geld lenen kost geld

Over Tunturi F20 Bike Hometrainer Competence

De Tunturi F20 Hometrainer is ideaal voor mensen die beginnen met thuisfitness. De F20 is qua uitrusting en comfort zeer toegankelijk. Dankzij het eenvoudige design en de lage instap is het tevens een vaak gekozen model voor revalidatie. De F20 hometrainer is het instapmodel van Tunturi. Hij beschikt over een maximale weerstand van 250 watt. Het voordeel is dat dit een manuele weerstand is en je dus geen netstroomaansluiting of stopcontact in de buurt nodig hebt. Het 5,5 inch display werkt op een paar AA-batterijen. De Tunturi F20 is voorzien van 8 weerstandsniveaus die handmatig in te stellen zijn. Het verstelbare multigrip-stuur maakt het geheel af.

Wil je wat meer weerstand en uitgebreidere display opties, kies dan voor de zijn grote broer, de Tunturi F40 hometrainer.

De Competence Collectie van Tunturi

Fitnesstoestellen met het label Competence zijn ontwikkeld met het oog op een regelmatige training met een relatief gemiddelde intensiteit. Ideaal als je je lichamelijke conditie wil verbeteren en gezonder wilt leven.

De Performance Collectie van Tunturi

Trainen op Performance-niveau betekent dat je een steviger ambitie hebt. Meer afwisseling, meer intensiteit op basis van de duidelijke doelstellingen die je hebt. Dat betekent: meer programma’s en uitgebreide functies op de monitor, met feedback die blijft uitdagen.

De Endurance Collectie van Tunturi

Trainen is je leven, intens en het liefst zo vaak mogelijk. De Endurance collectie van Tunturi is robuust en past zich aan je persoonlijke behoeften en doelen aan. Voor de professionals, praktijken en studio’s zeer geschikt. Daarom kom je Endurance ook tegen bij de fysiotherapeuten en in fitnessruimte van hotels.

Garantievoorwaarden

De Fysiowebwinkel biedt op alle Tunturi Cardio producten 3 jaar volledige garantie bij thuisgebruik en 2 jaar bij commercieel gebruik. Dit geldt ook voor slijtagedelen van het apparaat (zoals loopmatten, loopplanken, v-snaren, foam en remblokjes) mits deze goed onderhouden worden, vol hiervoor de onderhoudsinstructies uit de gebruikershandleiding. De garantieperiode begint vanaf de datum waarop de oorspronkelijke koper het apparaat koopt bij een door Tunturi geautoriseerde dealer. Bewaar altijd de originele aankoop bon, dit is het garantiebewijs. Bij doorverkoop van het apparaat vervalt de garantie.

Meer informatie
Merk Tunturi
Prijs € 489,00
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Tunturi F20 Bike Hometrainer Competence
Jouw rating