Tunturi E80-R Bike Hometrainer Endurance

Artikelnummer
11140
  • Groot 7 inch full color TFT display
  • Comfort zitting met comfortabele meshbag
  • Voor revalidatie toepassing
  • Installatietijd is ca. 30-45min

Hometrainers van Tunturi vergelijken? Download de specificaties in bijlage bij de productbeschrijving.

€ 1.299,00 € 1.073,55
Leverbaar in 3-5 werkdagen

Tunturi E80-R Bike Hometrainer Endurance

De Tunturi E80-R Bike Hometrainer Endurance is het paradepaardje onder de ligfietsen van Tunturi. Met name het comfort en de leuke wijze om in conditie te blijven spreekt veel mensen aan. De stoel voelt een beetje als een bureaustoel, maar dankzij de mesh rugleuning ademt dit prettig en voelt niet plakkerig aan. Dankzij de Bluetooth Interface koppel je gemakkelijk je tablet of smartphone. Er zit een usb-oplaadfunctie op en je kunt gebruik maken van virtuele parcoursen. De route simulaties volg je via de app Kinomap. Leuk om elke training een andere route te rijden. Zo waan je je ook op regenachtige dagen in een zonnige omgeving. De trainingsprogramma's zijn zeer divers en op basis van onder andere: hartslag, wattage, conditietest, snelstart of manueel instelbaar.

De Competence Collectie van Tunturi

Fitnesstoestellen met het label Competence zijn ontwikkeld met het oog op een regelmatige training met een relatief gemiddelde intensiteit. Ideaal als je je lichamelijke conditie wil verbeteren en gezonder wilt leven.

De Performance Collectie van Tunturi

Trainen op Performance-niveau betekent dat je een steviger ambitie hebt. Meer afwisseling, meer intensiteit op basis van de duidelijke doelstellingen die je hebt. Dat betekent: meer programma’s en uitgebreide functies op de monitor, met feedback die blijft uitdagen.

De Endurance Collectie van Tunturi

Trainen is je leven, intens en het liefst zo vaak mogelijk. De Endurance collectie van Tunturi is robuust en past zich aan je persoonlijke behoeften en doelen aan. Voor de professionals, praktijken en studio’s zeer geschikt. Daarom kom je Endurance ook tegen bij de fysiotherapeuten en in fitnessruimte van hotels.

Garantievoorwaarden

De Fysiowebwinkel biedt op alle Tunturi Cardio producten 3 jaar volledige garantie bij thuisgebruik en 2 jaar bij commercieel gebruik. Dit geldt ook voor slijtagedelen van het apparaat (zoals loopmatten, loopplanken, v-snaren, foam en remblokjes) mits deze goed onderhouden worden, vol hiervoor de onderhoudsinstructies uit de gebruikershandleiding. De garantieperiode begint vanaf de datum waarop de oorspronkelijke koper het apparaat koopt bij een door Tunturi geautoriseerde dealer. Bewaar altijd de originele aankoop bon, dit is het garantiebewijs. Bij doorverkoop van het apparaat vervalt de garantie.

Meer informatie
Merk Tunturi
Prijs € 1.299,00
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Tunturi E80-R Bike Hometrainer Endurance
Jouw rating
  • Recente zoekopdrachten
  • reebok 1
  • dtm 5
  • Balance 10
  • Fit run 70i 103