Tunturi E50-R Bike Hometrainer Performance

Artikelnummer
11143
Duidelijke doelstellingen bij een intensieve en ergonomisch verantwoorde training: met de E50R Comfortfiets uit de Tunturi Performance serie kan je alle kanten op. Kies tussen uiteenlopende programma’s met uitgebreide functies en met feedback. Je gaat voor stevige ambities.
 • Comfortabel trainen
 • Ingebouwde ergometer, zeer geschikt voor training en revalidatie
 • 32 weerstandniveau's en 20 verschillende programma's 
 • Bluetooth, uitdagende en leuke training apps
 • Geïntrigeerde tablethouder
 • Installatietijd is ca. 30-45min

Hometrainers van Tunturi vergelijken? Download de specificaties in bijlage bij de productbeschrijving.

€ 1.029,00 € 850,41
Voorraad: Vóór 23u besteld, volgende werkdag in huis
Betaal tot 36 temijnen Vanaf € 34,13 per maand
Spray Pay
Let op! Geld lenen kost geld

Over Tunturi E50-R Bike Hometrainer Performance

De Tunturi E50-R Bike Hometrainer Performance is perfect voor beginners en minder mobiele mensen. De lage instap werkt prettig om soepel op te stappen. Met een maximale weerstand tot 350 watt blijft ook regelmatig trainen een serieuze uitdaging. Het console beschikt over 20 trainingsprogramma's, waar voor elke niveau wat bij zit. Onder andere ook hartslaggestuurde programma's. Dankzij de Bluetooth Interface kun je je smartphone of tablet koppelen. Op deze manier kun je je training nog leuker en meer afwisselend maken. Je kunt fietsen met apps, zoals: i-Console, Kinomaps of Fit Hi Way. Deze apps bieden weer nieuwe trainingsmogelijkheden en laten jou virtuele routes afleggen.

De Competence Collectie van Tunturi

Fitnesstoestellen met het label Competence zijn ontwikkeld met het oog op een regelmatige training met een relatief gemiddelde intensiteit. Ideaal als je je lichamelijke conditie wil verbeteren en gezonder wilt leven.

De Performance Collectie van Tunturi

Trainen op Performance-niveau betekent dat je een steviger ambitie hebt. Meer afwisseling, meer intensiteit op basis van de duidelijke doelstellingen die je hebt. Dat betekent: meer programma’s en uitgebreide functies op de monitor, met feedback die blijft uitdagen.

De Endurance Collectie van Tunturi

Trainen is je leven, intens en het liefst zo vaak mogelijk. De Endurance collectie van Tunturi is robuust en past zich aan je persoonlijke behoeften en doelen aan. Voor de professionals, praktijken en studio’s zeer geschikt. Daarom kom je Endurance ook tegen bij de fysiotherapeuten en in fitnessruimte van hotels.

Garantievoorwaarden

De Fysiowebwinkel biedt op alle Tunturi Cardio producten 3 jaar volledige garantie bij thuisgebruik en 2 jaar bij commercieel gebruik. Dit geldt ook voor slijtagedelen van het apparaat (zoals loopmatten, loopplanken, v-snaren, foam en remblokjes) mits deze goed onderhouden worden, vol hiervoor de onderhoudsinstructies uit de gebruikershandleiding. De garantieperiode begint vanaf de datum waarop de oorspronkelijke koper het apparaat koopt bij een door Tunturi geautoriseerde dealer. Bewaar altijd de originele aankoop bon, dit is het garantiebewijs. Bij doorverkoop van het apparaat vervalt de garantie.

Meer informatie
MerkTunturi
Prijs€ 1.029,00
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Tunturi E50-R Bike Hometrainer Performance
Jouw rating
 • Recente zoekopdrachten
 • Hometrainer kettler15
 • The Gripp II Stressballs, Box 40pcs Ass19
 • Guntur I cardio loopband18
 • Verstelbare springtouw Pro - speed rope - 3m- Zwart2