Tunturi E50 Bike Hometrainer Performance

Artikelnummer
11141
Ben je op zoek naar meer afwisseling? Wil je graag intenser trainen met duidelijke doelstellingen? De E50 hometrainer uit de Tunturi Performance serie laat je kiezen tussen uiteenlopende programma’s met uitgebreide functies én met feedback.
  • Heldere en grote monitor weergave
  • Ergometer met precieze weergave van vermogen en weerstand
  • Veilig en functioneel trainen met hartslag programma
  • Vetmeting en BMI
  • Installatietijd is ca. 30-45min
  • Afmetingen: 99 x 60 x 158 cm 

Hometrainers van Tunturi vergelijken? Download de specificaties in bijlage bij de productbeschrijving.

€ 789,00 € 652,07
Betaal tot 36 temijnen Vanaf € 26,17 per maand
Spray Pay
Let op! Geld lenen kost geld

Over Tunturi E50 Bike Hometrainer Performance

De Tunturi E50 Bike Hometrainer Performance is populair bij beginners en voor revalidatie. Dit komt onder andere door de zeer lage basisweerstand van slechts 10 watt. Op deze manier kun je bij revalidatie zeer goed de beweging trainen, zonder onnnodige weerstand op spieren en gewrichten. De lage instap en het comfortabele zadel ondersteunen hierbij. Daarnaast is dit instelbare wattage vanaf 10 watt ook prettig voor beginners. Je kunt de trainingsintensiteit geleidelijk verhogen in 32 stappen. De totaal 20 trainingsprogramma's helpen hier prettig bij. Verder is de Tunturi E50 voorzien van een 5,5 inch kleurendisplay, hartslagmeting, BMI berekening en een bidonhouder.

Training wordt succesvoller met interactieve programma's en vermaak. De E50 is voorzien voor een Bluetooth connectie, waarmee je je tablet of smartphone kunt koppelen. Dankzij deze IOS en Android koppeling kun je interactieve apps tijdens je training gebruiken, zoals Kinomaps, Fit Hi Way en anderen hometrainer- of thuisfitness apps.

De Competence Collectie van Tunturi

Fitnesstoestellen met het label Competence zijn ontwikkeld met het oog op een regelmatige training met een relatief gemiddelde intensiteit. Ideaal als je je lichamelijke conditie wil verbeteren en gezonder wilt leven.

De Performance Collectie van Tunturi

Trainen op Performance-niveau betekent dat je een steviger ambitie hebt. Meer afwisseling, meer intensiteit op basis van de duidelijke doelstellingen die je hebt. Dat betekent: meer programma’s en uitgebreide functies op de monitor, met feedback die blijft uitdagen.

De Endurance Collectie van Tunturi

Trainen is je leven, intens en het liefst zo vaak mogelijk. De Endurance collectie van Tunturi is robuust en past zich aan je persoonlijke behoeften en doelen aan. Voor de professionals, praktijken en studio’s zeer geschikt. Daarom kom je Endurance ook tegen bij de fysiotherapeuten en in fitnessruimte van hotels.

Garantievoorwaarden

De Fysiowebwinkel biedt op alle Tunturi Cardio producten 3 jaar volledige garantie bij thuisgebruik en 2 jaar bij commercieel gebruik. Dit geldt ook voor slijtagedelen van het apparaat (zoals loopmatten, loopplanken, v-snaren, foam en remblokjes) mits deze goed onderhouden worden, vol hiervoor de onderhoudsinstructies uit de gebruikershandleiding. De garantieperiode begint vanaf de datum waarop de oorspronkelijke koper het apparaat koopt bij een door Tunturi geautoriseerde dealer. Bewaar altijd de originele aankoop bon, dit is het garantiebewijs. Bij doorverkoop van het apparaat vervalt de garantie.

Meer informatie
Merk Tunturi
Prijs € 789,00
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Tunturi E50 Bike Hometrainer Performance
Jouw rating