Tunturi Crosstrainer Performance C65

Artikelnummer
100758
Ga voor een full body work-out op topniveau met de C65 crosstrainer uit de Performance serie van Tunturi. Deze crosstrainer past zich aan aan jouw persoonlijke behoeften en doelen. Ideaal voor zowel professioneel als thuis gebruik.
  • 5,5 Inch color LCD backlight display 
  • 32 weerstandniveaus, 24 verschillende programma's 
  • EMS-inductieremsysteem
  • Voor intensief en professioneel gebruik
  • Installatietijd is ca. 30-45min
€ 1.269,00 € 1.048,76
Betaal tot 36 temijnen Vanaf € 42,09 per maand
Spray Pay
Let op! Geld lenen kost geld

Over Tunturi C65 Crosstrainer Performance

Een crosstrainer op topniveau. De Tunturi Performance C65 Crosstrainer maakt het gemakkelijker om je sportieve doelen te behalen. Deze crosstrainer beschikt over een 5,5 Inch color LCD backlight display met 24 verschillende programma's. Hiernaast zijn er ook nog 32 verschillende weerstandsniveau's. Aan de hand van de bluetooth kun je je eigen telefoon of tablet koppelen en via de Kinomap app verschillende digitale routes doorlopen. Deze crosstrainer is ideaal geschikt voor zowel thuis als professioneel gebruik.

De Competence Collectie van Tunturi

Fitnesstoestellen met het label Competence zijn ontwikkeld met het oog op een regelmatige training met een relatief gemiddelde intensiteit. Ideaal als je je lichamelijke conditie wil verbeteren en gezonder wilt leven.

De Performance Collectie van Tunturi

Trainen op Performance-niveau betekent dat je een steviger ambitie hebt. Meer afwisseling, meer intensiteit op basis van de duidelijke doelstellingen die je hebt. Dat betekent: meer programma’s en uitgebreide functies op de monitor, met feedback die blijft uitdagen.

De Endurance Collectie van Tunturi

Trainen is je leven, intens en het liefst zo vaak mogelijk. De Endurance collectie van Tunturi is robuust en past zich aan je persoonlijke behoeften en doelen aan. Voor de professionals, praktijken en studio’s zeer geschikt. Daarom kom je Endurance ook tegen bij de fysiotherapeuten en in fitnessruimte van hotels.

Garantievoorwaarden

De Fysiowebwinkel biedt op alle Tunturi Cardio producten 3 jaar volledige garantie bij thuisgebruik en 2 jaar bij commercieel gebruik. Dit geldt ook voor slijtagedelen van het apparaat (zoals loopmatten, loopplanken, v-snaren, foam en remblokjes) mits deze goed onderhouden worden, vol hiervoor de onderhoudsinstructies uit de gebruikershandleiding. De garantieperiode begint vanaf de datum waarop de oorspronkelijke koper het apparaat koopt bij een door Tunturi geautoriseerde dealer. Bewaar altijd de originele aankoop bon, dit is het garantiebewijs. Bij doorverkoop van het apparaat vervalt de garantie.

Meer informatie
Merk Tunturi
Prijs € 1.269,00
Specificaties

C65

Schrijf je eigen review
Je reviewed:Tunturi Crosstrainer Performance C65
Jouw rating