Tunturi C85-F Crosstrainer Endurance

Artikelnummer
11130
Trainen is je leven: intens en zo vaak mogelijk. Ga voor een full body work-out op topniveau met de C85 crosstrainer uit de Endurance serie van Tunturi. Deze crosstrainer past zich aan aan jouw persoonlijke behoeften en doelen. Train als een professional, ook bij jou thuis.
 • 7 inch multi-Color TFT display
 • 58 weerstandniveaus, 43 verschillende programma's 
 • Ingebouwde VO2 max fitnesstest
 • Dagboek voor persoonlijke data
 • Voor intensief en professioneel gebruik
 • Installatietijd is ca. 30-45min

Crosstrainers van Tunturi vergelijken? Download de specificaties in bijlage bij de productbeschrijving.

 • Koop er 3 voor € 1.329,05 € 1.098,39 per stuk en bespaar 5%
 • Koop er 6 voor € 1.287,08 € 1.063,70 per stuk en bespaar 8%
 • Koop er 11 voor € 1.259,10 € 1.040,58 per stuk en bespaar 10%
€ 1.399,00 € 1.156,20
Voorraad: Levertijd in overleg
Betaal tot 36 temijnen Vanaf € 46,40 per maand
Spray Pay
Let op! Geld lenen kost geld

Over Tunturi C85-F Crosstrainer Endurance

Een crosstrainer op topniveau. De Tunturi Endurance C85 Crosstrainer maakt het gemakkelijker om je sportieve doelen te behalen. Dit apparaat is stevig genoeg om in een fysio praktijk of sportkantine te staan en heeft de trainingsmogelijkheden om vele verschillende sporters verder te helpen in hun sportieve ontwikkeling. Met de inductie van een elektro motor genereert de C85 crosstrainer 58 verschillende weerstand niveaus. Deze weerstand is heel nauwkeurig afgesteld, waardoor het wattage programma (van 20 tot 440 Watt) hele betrouwbare resultaten oplevert. Voor een fysio zijn naast het wattage programma ook de multi-step VO2 Max conditietest en het doelhartslag programma interessant. Voor thuis sporters zijn de unieke Tunturi T-Ride, T-Road en T-Trainer programma's een groot voordeel. De 5 T-Ride programma's geven je een gesimuleerd overzicht van een landschap waar je doorheen fietst. De routes dagen je uit om meer te doen en beter te presteren. De 3 T-Road programma's brengen een aantrekkelijke omgeving in huis. Deze programma's gebruiken filmbeelden van mooie omgevingen om je het gevoel te geven dat je op ideale locaties aan het sporten bent. De beelden gaan sneller langs als je sneller beweegt. Daag jezelf uit om de eindstreep van je route te halen. Het T-Trainer programma is je virtuele coach, die je motiveert tijdens het sporten en adviseert als je een nieuw programma kiest.

De Competence Collectie van Tunturi

Fitnesstoestellen met het label Competence zijn ontwikkeld met het oog op een regelmatige training met een relatief gemiddelde intensiteit. Ideaal als je je lichamelijke conditie wil verbeteren en gezonder wilt leven.

De Performance Collectie van Tunturi

Trainen op Performance-niveau betekent dat je een steviger ambitie hebt. Meer afwisseling, meer intensiteit op basis van de duidelijke doelstellingen die je hebt. Dat betekent: meer programma’s en uitgebreide functies op de monitor, met feedback die blijft uitdagen.

De Endurance Collectie van Tunturi

Trainen is je leven, intens en het liefst zo vaak mogelijk. De Endurance collectie van Tunturi is robuust en past zich aan je persoonlijke behoeften en doelen aan. Voor de professionals, praktijken en studio’s zeer geschikt. Daarom kom je Endurance ook tegen bij de fysiotherapeuten en in fitnessruimte van hotels.

Garantievoorwaarden

De Fysiowebwinkel biedt op alle Tunturi Cardio producten 3 jaar volledige garantie bij thuisgebruik en 2 jaar bij commercieel gebruik. Dit geldt ook voor slijtagedelen van het apparaat (zoals loopmatten, loopplanken, v-snaren, foam en remblokjes) mits deze goed onderhouden worden, vol hiervoor de onderhoudsinstructies uit de gebruikershandleiding. De garantieperiode begint vanaf de datum waarop de oorspronkelijke koper het apparaat koopt bij een door Tunturi geautoriseerde dealer. Bewaar altijd de originele aankoop bon, dit is het garantiebewijs. Bij doorverkoop van het apparaat vervalt de garantie.

Meer informatie
MerkTunturi
Prijs€ 1.399,00
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Tunturi C85-F Crosstrainer Endurance
Jouw rating
 • Recente zoekopdrachten
 • Deskbike - Hometrainer - Bureaufiets Cardio Fit D20115
 • Roeitrainer Star Fit R100107
 • Buiktrainer AB201
 • Verstelbare dumbbell set - Selector Dumbbell21