Tunturi C80-R Crosstrainer Endurance

Artikelnummer
11129
Trainen is je leven: intens en zo vaak mogelijk. Ga voor een full body work-out op topniveau met de C80 crosstrainer uit de Endurance serie. Deze crosstrainer past zich aan aan jouw persoonlijke behoeften en doelen. Train als een professional, ook bij jou thuis.
 • 58 weerstandniveaus en 43 verschillende programma's 
 • T-Road, real life crossen door Toscane
 • Robuuste trainer voor zwaar gebruik
 • T-Trainer voor “coaching” voor alle trainingsmogelijkheden
 • Zeer stabiel en sterk
 • Installatietijd is ca. 30-45min

Crosstrainers van Tunturi vergelijken? Download de specificaties in bijlage bij de productbeschrijving.

 • Koop er 3 voor € 1.281,55 € 1.059,13 per stuk en bespaar 5%
 • Koop er 6 voor € 1.241,08 € 1.025,69 per stuk en bespaar 8%
 • Koop er 11 voor € 1.214,10 € 1.003,39 per stuk en bespaar 10%
€ 1.349,00 € 1.114,88
Voorraad: Levertijd in overleg
Betaal tot 36 temijnen Vanaf € 44,75 per maand
Spray Pay
Let op! Geld lenen kost geld

Over Tunturi C80-R Crosstrainer Endurance

De Tunturi Endurance C80 Crosstrainer is het apparaat voor de echte liefhebbers van sporten. Deze stevige crosstrainer helpt je op weg naar je persoonlijke fitnessdoelen en behoeften. Kies uit 44 programma's de trainingsmethode die bij je past. Naast 10 voorgeprogrammeerde trainingen en 20 gebruikersprogrammas heeft de C80 bekende specialistische trainingsmethoden als het wattage programma, het hartslag gestuurde programma en de conditie test. Daarnaast heeft deze crosstrainer unieke Tunturi trainingen zoals 5 T-Ride programma's, 3 T-Road programma's en het T-trainer programma. T-Ride is de basis van simulatie training. Deze programma's geven op een schematische manier landschappen weer waar je doorheen beweegt. Loop je bergop, dan wordt de weerstand hoger. Bergaf loopt juist gemakkelijker. T-Road haalt de beleving van buiten sporten in huis. Met filmbeelden sport je in mooie omgevingen zoals het Toscaanse landschap. Als je snelle beweegt, ga je ook sneller door het landschap heen. Op routes door bergen reageert de weerstand van je crosstrainer op de helling die je loopt. De eindstreep van een T-Road route is een gedachte die je motiveert om extra moeite te doen. T-Trainer is je persoonlijke coach, die je adviseert op basis van de programma's die je volgt. Je T-Trainer motiveert en varieert om je verder te helpen. Net als een echte personal coach geeft ook de T-Trainer je een warming up en cooling down.

De Competence Collectie van Tunturi

Fitnesstoestellen met het label Competence zijn ontwikkeld met het oog op een regelmatige training met een relatief gemiddelde intensiteit. Ideaal als je je lichamelijke conditie wil verbeteren en gezonder wilt leven.

De Performance Collectie van Tunturi

Trainen op Performance-niveau betekent dat je een steviger ambitie hebt. Meer afwisseling, meer intensiteit op basis van de duidelijke doelstellingen die je hebt. Dat betekent: meer programma’s en uitgebreide functies op de monitor, met feedback die blijft uitdagen.

De Endurance Collectie van Tunturi

Trainen is je leven, intens en het liefst zo vaak mogelijk. De Endurance collectie van Tunturi is robuust en past zich aan je persoonlijke behoeften en doelen aan. Voor de professionals, praktijken en studio’s zeer geschikt. Daarom kom je Endurance ook tegen bij de fysiotherapeuten en in fitnessruimte van hotels.

Garantievoorwaarden

De Fysiowebwinkel biedt op alle Tunturi Cardio producten 3 jaar volledige garantie bij thuisgebruik en 2 jaar bij commercieel gebruik. Dit geldt ook voor slijtagedelen van het apparaat (zoals loopmatten, loopplanken, v-snaren, foam en remblokjes) mits deze goed onderhouden worden, vol hiervoor de onderhoudsinstructies uit de gebruikershandleiding. De garantieperiode begint vanaf de datum waarop de oorspronkelijke koper het apparaat koopt bij een door Tunturi geautoriseerde dealer. Bewaar altijd de originele aankoop bon, dit is het garantiebewijs. Bij doorverkoop van het apparaat vervalt de garantie.

Meer informatie
MerkTunturi
Prijs€ 1.349,00
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Tunturi C80-R Crosstrainer Endurance
Jouw rating
 • Recente zoekopdrachten
 • Roeitrainer Performance R6019
 • Crosstrainer FitCross 4017
 • loopband21
 • hometrainer35