Tunturi C55-F Crosstrainer Performance

Artikelnummer
11132

Op zoek naar een uitdagende en afwisselende training? Stel je jezelf graag duidelijke doelen? Ontdek de vooraan aangedreven crosstrainer C55 uit de Performance serie met uiteenlopende programma’s en met feedback.

 • Ergometer met vele programma’s
 • Hartslag gestuurd trainen voor afvallen of condietraining
 • Uitdagende Apps voor leuke en realistische trainingen
 • Ingebouwde vetmeting en BMI
 • Zeer stille trainer
 • Installatietijd is ca. 30-45min

Crosstrainers van Tunturi vergelijken? Download de specificaties in bijlage bij de productbeschrijving.

€ 1.149,00 € 949,59
Betaal tot 36 temijnen Vanaf € 38,11 per maand
Spray Pay
Let op! Geld lenen kost geld

Over Tunturi C55-F Crosstrainer Performance

De Tunturi C55-F Crosstrainer Performance brengt intensiteit en afwisseling in je dagelijkse activiteiten. Deze crosstrainer geeft je de keuze uit 20 programma's. Naast het handmatige programma waar bij je alles zelf in stelt, zitten hier 4 programma's tussen voor beginners, 4 voor gevorderden en 4 voor sportieve prestaties. Verder heeft de C55 crosstrainer 4 hartslag gestuurde programma's, een wattage programma, een herstel programma en een body fat programma. De intensiteit wissel je met de 32 weerstanden van de C55 crosstrainer. Veel van de programma's passen automatisch de weerstand voor je aan, maar je kunt uiteraard ook zelf de weerstand veranderen met de draaiknop op het display.

De Competence Collectie van Tunturi

Fitnesstoestellen met het label Competence zijn ontwikkeld met het oog op een regelmatige training met een relatief gemiddelde intensiteit. Ideaal als je je lichamelijke conditie wil verbeteren en gezonder wilt leven.

De Performance Collectie van Tunturi

Trainen op Performance-niveau betekent dat je een steviger ambitie hebt. Meer afwisseling, meer intensiteit op basis van de duidelijke doelstellingen die je hebt. Dat betekent: meer programma’s en uitgebreide functies op de monitor, met feedback die blijft uitdagen.

De Endurance Collectie van Tunturi

Trainen is je leven, intens en het liefst zo vaak mogelijk. De Endurance collectie van Tunturi is robuust en past zich aan je persoonlijke behoeften en doelen aan. Voor de professionals, praktijken en studio’s zeer geschikt. Daarom kom je Endurance ook tegen bij de fysiotherapeuten en in fitnessruimte van hotels.

Garantievoorwaarden

De Fysiowebwinkel biedt op alle Tunturi Cardio producten 3 jaar volledige garantie bij thuisgebruik en 2 jaar bij commercieel gebruik. Dit geldt ook voor slijtagedelen van het apparaat (zoals loopmatten, loopplanken, v-snaren, foam en remblokjes) mits deze goed onderhouden worden, vol hiervoor de onderhoudsinstructies uit de gebruikershandleiding. De garantieperiode begint vanaf de datum waarop de oorspronkelijke koper het apparaat koopt bij een door Tunturi geautoriseerde dealer. Bewaar altijd de originele aankoop bon, dit is het garantiebewijs. Bij doorverkoop van het apparaat vervalt de garantie.

Meer informatie
MerkTunturi
Prijs€ 1.149,00
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Tunturi C55-F Crosstrainer Performance
Jouw rating
 • Recente zoekopdrachten
 • Guntur I cardio loopband4
 • sport horloges7
 • Hometrainer kettler15
 • Verstelbare springtouw Pro - speed rope - 3m- Zwart2