Triggerpoint Foamroller The Grid

Artikelnummer
C-1464

Onze Triggerpoint Foamroller The Grid is een veel gebruikte foamroller voor fysiotherapie, fitness en (zelf)massage. De foamroller wordt ook wel een fitnessroller, massageroller of triggerpointroller genoemd. 

 
De Triggerpoint Foamroller The Grid is een veelzijdige en complete foamroller voorzien van diverse dichtheidszones (grids) met verschillende breedtes en dichtheden.
€ 44,90 € 37,11
Vóór 23u besteld, volgende werkdag in huis
Onze Triggerpoint Foamroller The Grid is een veel gebruikte foamroller voor fysiotherapie, fitness en (zelf)massage. De foamroller wordt ook wel een fitnessroller, massageroller of triggerpointroller genoemd. 
 
De Triggerpoint Foamroller The Grid is een veelzijdige en complete foamroller voorzien van diverse dichtheidszones (grids) met verschillende breedtes en dichtheden. Met de foamroller The Grid kan iedere massage precies op uw specifieke behoeften worden afgestemd.
 

Wat is Triggerpointmassage? 

De triggerpointmassage kan snel en eenvoudig een oplossing bieden voor mensen die langdurig pijn ervaren, - pijn die wordt veroorzaakt door zogenaamde 'triggerpoints', dat zijn spierknopen ontstaan in een bepaalde spierstreng ergens in het lichaam. Verbazend veel soorten pijn in vele lichaamsdelen worden veroorzaakt door spierknopen.

Hoe werkt de Triggerpoint Foamroller The Grid? 

Door het lokaliseren van de oorzaak, dat is de spierknoop zelf, en door het met de foamroller in te drukken, wordt het herstel spoedig ingezet. Met de foamroller brengt u druk op de triggerpoints waarbij u uw lichaam over de rol beweegt en zo de knopen los rolt/masseert. Deze foamroller kenmerkt zich door een uniek design met verschillende dichtheid-zones die zorgen voor een meer gerichte massage. 

Deze triggerpointroller is ontworpen om een constant, zwaar en herhaald gebruik te kunnen weerstaan zonder te scheuren. Verschillende zones op de rol, zowel glad als profiel geven extra mogelijkheden voor vlakke of diepe massage met uw eigen lichaamsgewicht. Zeer geschikt voor de massage van alle lichaamsdelen en voor een uitgebreide training van de rompspieren.

Specificaties
 

Afmetingen 33 cm lang x 13 cm diameter
Kleuren Oranje, zwart en lime
  • Veelzijdig en zeer duurzaam in gebruik

 

Tip: 

Er zijn veel verschillende fitnessrollers verkrijgbaar, zowel met een glad oppervlak als met een reliëf. Daarnaast zijn er ook nog eens verschillende hardheden verkrijgbaar. Bekijk ons uitgebreide assortiment - ook voor andere geschikte Oefenmaterialen.

Meer informatie
MerkTrigger Point Therapy
Prijs€ 44,90
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Triggerpoint Foamroller The Grid
Jouw rating
  • Recente zoekopdrachten
  • tunturi40
  • Tunturi f 40 competence91
  • spinning bike29
  • Tunturi motor91