Training

In deze categorie vind je training artikelen van onder andere de top merken TOGU, TunturiBOSU, Airex, UnibandLife Fitness. Homefitness4you levert kwalitatief goede en zeer veilige producten zodat jij je alleen maar bezig hoeft te houden met sporten! De producten in deze categorie zijn speciaal uitgekozen voor trainingsdoeleinde voor bijvoorbeeld, fitness, CrossFit of Bootcamp.

Advies nodig?

Stuur ons een bericht via het contactformulier, stel een vraag via onze chat of bel naar 030-2006153, onze specialisten helpen u verder.

Bij Homefitness4you bestelt u handige training materialen voor Fitness, CrossFit en Bootcamp.

Productopties Training

Trainen wordt in de Van Dale gedefinieerd met twee betekenissen: 'stelselmatig oefenen in een tak van sport' en 'oefenen in een bepaalde vaardigheid'. De trainingsproducten in deze categorie bestaan uit klein trainingsmateriaal zoals gewichten, dumbbells, balanstrainers en de TRX. De TRX valt onder suspension training. Suspension training is een vorm van weerstandstraining die kracht en flexibiliteit combineert. Met een suspension trainer gebruik je je lichaamsgewicht en de zwaartekracht om de spieren te trainen. Door je lichaamspositie te veranderen kun je de intensiteit van de training aanpassen. Het voordeel hiervan is dat je meerdere spiergroepen tegelijk traint en dat je overal kunt trainen. Daarnaast is het geschikt voor sporters van alle niveaus en leeftijden. Alle producten in deze categorie zijn een mooie aanvulling op de grotere trainingsapparatuur. Met deze handige oefenmaterialen kan je je balans, kracht en conditie trainen. Daarnaast bevat deze categorie hulpmiddelen voor tijdens het sporten, zoals fitnessmatten. Tot slot vindt u hier supplementen en foamrollers die bijdragen aan betere resultaten en minder blessures na je training.  

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze acties en nieuwe producten en like onze Facebookpagina en/of abonneer op ons YouTube kanaal voor aanvullende video’s over onze producten.

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 184

per pagina
Aflopend sorteren
 1. Bodhi Velcro yogamat riem
  Geschikt voor bijna alle yogamatten Klittebandsluiting
  € 1,80 € 1,49
  • Miniband Loop
   Elastische band Voor functionele krachttraining De benen of armen in kracht, mobiliteit en balans te verbeteren
   € 3,85 € 3,18
      • Redondo Bal 22 cm
       Van € 9,60 Speciale prijs € 8,16 € 6,74
       • Uniband LatexVRIJ 5,5 meter
        Adviesprijs: € 10,35 Speciale prijs € 8,80 € 7,27
             Bekijken als Rooster Lijst

             Items 1-12 van 184

             per pagina
             Aflopend sorteren