Jumper Togu

Artikelnummer
5280

De Togu Jumper is een nieuw product van TOGU. Deze 3/4 bal heeft een groot oppervlak en is zeer veerkrachtig en kan daarom zelfs als trampoline gebruikt worden. De Togu Jumper is van speciaal antislip materiaal gemaakt waardoor uitglijden word voorkomen.

  • Koop er 3 voor € 168,10 € 138,93 per stuk en bespaar 3%
  • Koop er 6 voor € 165,50 € 136,78 per stuk en bespaar 5%
  • Koop er 11 voor € 166,25 € 137,40 per stuk en bespaar 4%
€ 172,45 € 142,52
Voorraad: Vóór 23u besteld, volgende werkdag in huis

De Togu Jumper is een nieuw product van TOGU. Deze 3/4 bal heeft een groot oppervlak en is zeer veerkrachtig en kan daarom zelfs als trampoline gebruikt worden. De Togu Jumper is van speciaal antislip materiaal gemaakt waardoor uitglijden word voorkomen. Heel handig op te bergen door middel van stapelen!

Toepassing van de Togu Jumper

De Togu jumper is gemaakt om dynamisch te kunnen trainen. Door de speciale vorm (3/4 bal) worden de enkels niet te zwaar belast. Door het antislip materiaal kan er ook intensief getraind worden en veroorzaken zweetdruppels bij het trainen geen gevaarlijke situaties.

Ook bij het revalideren is de Togu Jumper erg nuttig. Je kan veel verschillende stabilisatieoefeningen doen als je opzoek bent naar een aantal voorbeelden kun je hieronder de oefenposter voor de fysio downloaden.

De Jumper maakt het ook mogelijk om een full body workout te doen. Voor een aantal voorbeelden kun je hieronder de oefenposter voor Fitness downloaden.

Hoe werkt de Togu Jumper?

De Togu Jumper is een opblaasbaar trainingsaccessoir. De Togu Jumper maakt gebruik van de Dynair-technologie en is speciaal ontwikkeld om je uithoudingsvermogen, kracht, snelheid, lichaamsspanning en coördinatie te trainen.

Specificaties Togu Jumper

Afmeting diameter 52 cm, hoogte 24 cm
Gewicht ca. 4.5 kg
Belastbaarheid 200 kg
Kleur  rood en zwart
Materiaal hoogwaardig Ruton® met glasvezel versterkte plaat
AGR-keurzegel ja

 

Meer informatie
MerkTOGU
Prijs€ 172,45
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Jumper Togu
Jouw rating
  • Recente zoekopdrachten
  • foamroller2
  • Mini Bike Cardio Fit M30133
  • Tunturi beschermkap117
  • Dumbbells - Viny2