TOGU Faszio Ball

Artikelnummer
1448
De TOGU Faszio Ball is een met luchtgevulde ronde TOGO-bal (10 cm) waarvan je de stevigheid zelf kunt reguleren door middel van meer of minder lucht erin te blazen. Hiermee kan via een rol-beweging over het lichaam (pezen en spieren) het onderhuidse bindweefsel, doorbloeding en de vernieuwing van cellen worden gestimuleerd. Flexibel, elastisch en ligt goed in de hand.
Van € 11,75 Speciale prijs € 8,80 € 7,27
Voorraad: Vóór 23u besteld, volgende werkdag in huis

De TOGU Faszio Ball is een met luchtgevulde ronde TOGO-bal (10 cm) waarvan je de stevigheid zelf kunt reguleren door middel van meer of minder lucht erin te blazen. Hiermee kan via een rol-beweging over het lichaam (pezen en spieren) het onderhuidse bindweefsel, doorbloeding en de vernieuwing van cellen worden gestimuleerd. Flexibel, elastisch en ligt goed in de hand. Bedoeld voor o.a. professionale atleten, fysiotherapauten en particulieren, voor individueel- of voor groepsgebruik bv. in health of fitnessclubs of tijdens een gymles voor bv. ouderen.

Toepassing van de TOGU Faszio Ball

Om het bindweefsel te stimuleren, verklevingen en spanning tegen te gaan, en onderhuidse stofwisseling een extra boost te geven.

Hoe werkt de TOGU Faszio Ball?

Door de bal losjes of met kracht over bepaalde delen van het lichaam te rollen, eigenhandig of door een fysiotherapeut, wordt de aanmaak en regeneratie van bindweefsel gestimuleerd, vooral op die plaatsen waar de afvoer van gifstoffen na het sporten of na een blessure dient te worden bevorderd.  

Specificaties van de TOGU Faszio Ball

KleurBlauw
Afmeting           Diameter 10 cm
Gewicht 105 gram
MateriaalRuton, glad oppervlak
Divers    geleverd zonder naaldpomp
  
Meer informatie
MerkTOGU
Prijs€ 11,75
Schrijf je eigen review
Je reviewed:TOGU Faszio Ball
Jouw rating
  • Recente zoekopdrachten
  • Roeitrainer Performance R6020
  • Hometrainer Cardio Fit B40120
  • Power Band - Weerstandsband - Extra Zwaar29
  • hometrainer34