Ski Trainer

Artikelnummer
6855
De nieuwe Ski Trainer is een dynamische en veelzijdige training en therapie tool. U kunt gebruik maken van beide zijden - 2 in 1. De trainingstool, met het dubbele luchtkamer systeem biedt training met maximaal effect.
€ 161,10 € 133,14
Vóór 23u besteld, volgende werkdag in huis

De nieuwe Ski Trainer is een dynamische en veelzijdige training en therapie tool. U kunt gebruik maken van beide zijden - 2 in 1. De trainingstool, met het dubbele luchtkamer systeem biedt training met maximaal effect. Meer intensieve training voor de diepe liggende musculatuur, stimuleerd balans en evenwichtgevoel waarbij stabiliteit wordt getraind en versterkt.
De Ski Trainer kan gebruikt worden op vrijwel elke vorm van oppervlak. Het ontwerp van de Ski Trainer zorgt voor een zeker en veilig contact met het oppervlak. Voorkom het gebruik van de Ski Trainer op steenachtige grond zoals grind en kiezel. De Ski Trainer is spatwaterbestendig maar kan niet in het water gebruikt worden omdat het drijft. Zorg bij het gebruik van het product dat er geen scherpe voorwerpen of scherpe randen gebruikt worden, want deze kunnen de Ski Trainer beschadigen.

De Ski Trainer is gemaakt in Duitsland.
Afmetingen: 40 x 40 x 12 cm
Gewicht: approx.3,840 kg
Max. Belasting: ca. 200 kg

Meer informatie
MerkTOGU
Prijs€ 161,10
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Ski Trainer
Jouw rating
  • Recente zoekopdrachten
  • halter20
  • Sling trainer47
  • rubber30
  • matten8