Roeitrainer Viking Pro Fluid Rower

Artikelnummer
1041
Gepatenteerd FluidTechnology systeem
Water kent de unieke “Cube Rule” - dit betekent dat wanneer je twee keer zo snel wilt gaan, je acht keer zo veel moeite moet doen. Wanneer de gebruiker bij een oefening de inspanning verhoogt, reageert het systeem meteen en neemt de weerstand toe. De gepatenteerde FluidTechnology verhoogt de eigenschappen van dit principe door het watervolume waartegen de gebruiker werkt aan te passen.
€ 1.699,00 € 1.404,13
Leverbaar in 3-5 werkdagen

Gepatenteerd FluidTechnology systeem
Water kent de unieke “Cube Rule” - dit betekent dat wanneer je twee keer zo snel wilt gaan, je acht keer zo veel moeite moet doen. Wanneer de gebruiker bij een oefening de inspanning verhoogt, reageert het systeem meteen en neemt de weerstand toe. De gepatenteerde FluidTechnology verhoogt de eigenschappen van dit principe door het watervolume waartegen de gebruiker werkt aan te passen. Hierdoor ontstaat een oneindige variatie in weerstand. De FluidTechnolgy levert de meest constante liniaire weerstand. Bij verandering van de weerstand ontstaan er geen loze momenten zoals bij andere water- of windmechanismen.

Opbergmogelijkheid, staande roeierViking Pro
Deze prachtige gestyleerde roeier is geschikt voor professioneel gebruik in uw praktijk of fitnesscentrum.  Elegantie en kracht ineen, een streling voor de zintuigen met het geluid van bewegend water. Een bijzonder mooi en effectief trainingsapparaat die in elke omgeving past.

Vakmanschap van het handmatig uit een stuk gebogen houten frame maakt de Viking Pro tot een van de mooiste roei-ergometers in zijn klasse. Met de mogelijkheid om de weerstand aan te passen is uw training op elk fitness niveau uit te voeren, zelfs met de mogelijkheid voor een intensieve interval training.

Een ergonomische handgreep, slim ontworpen om spanning op gewrichten van polsen en handen te vermijden. De supersterke bandaandrijving geeft een soepel en schokvrij roeigevoel, alleen de weerstand van het water is merkbaar.

De machine is makkelijk verticaal neer te zetten en is dus geschikt voor alle ruimtes.

Mogelijkheden trainingscomputer: tijd, 500 m tijd, spm (slagen/minuut), calorieën, watt (weerstand), vier weerstanden.

Maten: L: 213.5 cm, B: 55 cm, H: 54 cm. Max. gebruikersgewicht 150 kg.

Meer informatie
Merk FirstDegreeFitness
Prijs € 1.699,00
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Roeitrainer Viking Pro Fluid Rower
Jouw rating
  • Recente zoekopdrachten
  • reebok 1
  • dtm 5
  • Balance 10
  • Fit run 70i 103