Tunturi

Tunturi

Het merk Tunturi

Tunturi New Fitness is al ruim 90 jaar het innovatieve en betrouwbare merk voor thuis fitness en professionele fitnessapparatuur. Ze beschikken over een ruim aanbod aan hometrainers, sprinter bikes, loopbanden, crosstrainers, roeitrainers, krachttrainers en fitness accessoires. Gebruiksvriendelijk, comfortabel en aantrekkelijk geprijsd. Wat uw trainingsniveau ook is en welke eisen u ook stelt aan fitness apparatuur, in de productlijnen vindt u altijd wat u zoekt.  Enkele bekende merken zijn: Tunturi® Platinum PRO, Tunturi® Pure, Tunturi® GO en Bruce Lee Fitness.

Geschiedenis Tunturi

De rijke geschiedenis van Tunturi begint in het jaar 1922. De basis van het merk Tunturi werd gelegd toen de gebroeders Harkke een fietszaakje begonnen in Turku, Finland. In eerste instantie bestond de hoofdactiviteit uit het repareren van fietsten, maar er was ook sprake van kleinschalige productie. De broers begonnen geleidelijk steeds meer Tunturi-fietsen te produceren, onder licentie. De naam Tunturi klinkt ongewoon, maar is het Finse woord voor ‘hoogland’. Het bedrijf was zeer succesvol en binnen enkele jaren werd de kleine fietswinkel ingeruild voor een fabriek die toentertijd ongekend modern was. In de jaren 1950 was het merk Tunturi overigens marktleider op het gebied van bromfietsen. De technologie en expertise die werd verkregen via fietsproducten bracht Tunturi ertoe sterk te investeren in de ontwikkeling van fitnessapparatuur.

Over Tunturi 

Tunuri new fitness Is een belangrijke speler op de zich snel ontwikkelende wereldwijde markt voor fitnessapparatuur en wellness. De Fitnessapparatuur is geschikt voor thuis en de professionele markt. De ambitie van Tunturi New Fitness is om aan een groot aantal marktsegmenten te leveren:

 • Consumenten (fitnessapparatuur voor thuisgebruik).
 • Professionele gebruikers, zoals sportscholen en fysiotherapeuten.
 • Fitnessapparatuur binnen bedrijven, zoals hotels, kantoren en andere organisaties.

De merken van Tunturi hebben een eigen, uniek perspectief maar bieden alle continue innovaties, een aantrekkelijk ontwerp, topkwaliteit en een betrouwbare service. Bij BodyBow beschikken we bijvoorbeeld over een groot assortiment van gewichten, zoals kettlebells, dumbbells, bulgarian bags, maar ook ander producten zoals een suspension/sling trainer, en nog veel meer!Vind bij ons uw professionele fitnessapparaten voor sportscholen, fysiotherapiepraktijken en voor thuis. 

Neem contact met ons op voor meer informatie. Mail of bel ons op +31 (0) 30-604 35 52

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 113

per pagina
Aflopend sorteren
    • Tunturi Jumprope Steel, Adjust. Weight
     Een zwaargewicht springtouw Gemakkelijk mee te nemen De lengte is verstelbaar
     € 9,99 € 8,26
     • Tunturi Mini Resistance Band Set 4pcs
      Een effectieve trainingstool 4 weerstandsniveau's Makkelijk mee te nemen
      € 10,99 € 9,08
        • Tunturi Digitaal Springtouw met teller
         Handvat met LCD-scherm Geschikt voor veel activiteiten In lengte verstelbaar
         € 14,99 € 12,39
           • Tunturi Yoga Foam Grid Roller 33cm Blue
            Vermindering van spierpijn De roller is overal te gebruiken Stimulatie van doorbloeding
            € 20,99 € 17,35
             Bekijken als Rooster Lijst

             Items 1-12 van 113

             per pagina
             Aflopend sorteren