REAXING

REAXING

EEN NIEUWE MANIER OM HET REACTIEVERMOGEN TE TRAINEN. TRAIN YOUR SENSES, VERBETER JE REACTIEVERMOGEN, VERBRAND MEER CALORIEËN, VERHOOG JE PRESTATIES EN VERLAAG DE KANS OP BLESSURES. HET IS DE NIEUWE MANIER VAN FUNCTIONEEL TRAINEN

Reaxing is het eerste bedrijf in de wereld dat een trainingsmethode en product heeft ontwikkeld met ‘Sudden Dynamic Impulse’ technologie. Reaxing training is de eerste methode ter wereld dat gebaseerd is op het geleidelijk tonen van gecontroleerde impulsen, door licht, geluid en tastbare stimuleringen en/of motorische interferenties. De atleet of patiënt wordt zo gedwongen om neuromusculaire reacties snel te activeren. Deze onvoorspelbaarheid verhoogt training prestaties kwalitatief en kwantitatief gezien. Als gevolg verbeteren sportprestaties, metabolisme, het reactievermogen van de spieren en betrouwbaarheid van posttraumatisch herstel ook. Daarnaast verlaagt het de kans op blessures omdat Reaxing training veelzijdig en makkelijk aanpasbaar met betrekking tot uithoudingsvermogen en kracht. Deze eigenschappen maken de training geschikt voor iedereen.

De steeds groter wordende afstand tussen mens en de natuur met haar onvoorspelbaarheden verandert geleidelijk onze motorische gewoonten. Onze voorouders waren bijvoorbeeld ingesteld op het voortbewegen op oneven ondergronden met onvoorspelbare omstandigheden. Tot een paar jaar geleden was training vaak opgesplitst in spiergroepen die elk apart getraind werden met de gebruikelijke materialen. Het probleem hiervan is, dat wij in het dagelijkse leven en tijdens het sporten nooit enkel één spiergroep gebruiken. Dit is waarom wij de conventionele trainingsmethodes veranderen met behulp van Functional Training. Functional Training is gebaseerd op poly functionele spiertraining. In praktijk voorzien sporten en het dagelijkse leven ons met een heel andere soort impulsen dan degene die men traint in de sportschool. Echter brengen wij daar verandering in, “Reaxing is the only methodology in the world that trains your senses and improve your performances.”

Alles over REAXING, het concept en alle producten vindt je op: www.reaxing.nl 

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 53

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 53

per pagina
Aflopend sorteren