Club Series +

Life Fitness Activate Series Activate Series Optima Series Fit Series


Club Series +

Onze fitnesstoestellen voor thuis zijn gebaseerd op de betrouwbare en doeltreffende Life Fitness-toestellen die in de beste fitnessclubs en sportfaciliteiten te vinden zijn. Een breed aanbod aan cardio- en krachttrainingstoestellen zorgen ervoor dat u de juiste hulpmiddelen heeft om uw fitnessdoelen te behalen.


Loopbanden

Loopbanden voor in huis zijn duurzaam. Elke loopband van Life Fitness beschikt over het FlexDeck(r)-schokdempingssysteem dat de belasting van knieën en gewrichten vermindert en u verzekert van jarenlang comfortabel rennen.

Crosstrainers

Crosstrainers bieden een doeltreffende totale lichaamstraining die de knieën en gewrichten spaart. Dankzij jarenlang onderzoek heeft Life Fitness een ellipsvormig pad ontwikkeld dat comfortabel en natuurlijk aanvoelt. En dankzij de geruisloze werking kan niemand anders in huis uw trainingen horen.


Life Fitness Service

De innovatie van Life Fitness begint bij het productontwerp en -concept, en gaat door totdat onze fitnesstoestellen ons distributiecentrum verlaten. Dit is essentieel om de beste fitnesstoestellen op de markt te maken. Daarnaast kenmerkt Life Fitness zich door haar service.

LFconnect Protect

Life Fitness monitort jouw toestellen op afstand en meten de prestaties. Op deze manier zien ze bijvoorbeeld of een loopvlak aan vervanging toe is. De LFconnect-app maakt interactie mogelijk tussen Apple®- of Android™-apparaten en compatibele Life Fitness-toestellen. De app houdt de voortgang bij, geeft toegang tot gepersonaliseerde trainingen, biedt motivatie en dient tijdens de training als display op cardiotoestellen.

Originele Onderdelen

De ervaren monteurs maken uitsluitend gebruik van originele onderdelen die de levensduur van je apparatuur verlengt.

Monteur uit de regio

Op het door jouw gekozen moment komt een van de ervaren monteurs van Life Fitness uit de regio naar je toe en lost het probleem direct op. Is er nog een andere service vraag? Dan pakken we dat gelijk even mee.

Service van meerdere merken

Life Fitness zorgt voor de onderhoud en reparatie van jouw fitnessapparatuur. Of het nu gaat om een apparaat uit een van de Life Fitness series of een ander merk, Life Fitness lost het snel en vakkundig voor je op.Life Fitness Room Planner

Plan de perfecte sportschool voor in huis of bekijk hoe een nieuw Life Fitness cardiotoestel in uw huis zal passen. De Room Planner biedt ideeën over hoe de Life Fitness toestellen perfect geplaatst kunnen worden voordat ze aan de deur worden afgeleverd. 

 • Start de room planner en kies de grootte en vorm van de kamer.
 • Voeg Life Fitness toestellen en andere details zoals meubels, deuren, ramen, enzovoorts toe en plaats ze zoals u uw huis wilt inrichten.
 • Met de knoppen boven aan het scherm kunt u uw plattegronden opslaan, afdrukken of per e-mail verzenden.
Klik hier om Room Planner te starten.

Life Fitness Club Series+ leasen

Wilt u uw fitnesscentra laten groeien door extra te investeren? Is uw huidige apparatuur toe aan vervanging? Of wilt u innoveren? Leasing biedt u financiële ruimte, met duidelijkheid van de maandelijkse kosten. De financieringstermijn worden afgestemd op de levensduur en opbrengsten van het bedrijfsmiddel. U heeft de mogelijkheid te kiezen voor een slottermijn. Hierdoor creëert u maximaal lage maandlasten. De belangrijkste voordelen van leasing zijn: 

 • Tot 100% financiering mogelijk
 • Duidelijkheid van maandelijks dezelfde vaste kosten
 •  Uw leencapaciteit bij de bank blijft intact 

Leasing van Life Fitness apparatuur wordt geregeld door De Lage Landen (DLL). DLL is partner van Life Fitness en al 40 jaar dé specialist in leasing voor ondernemend Nederland met een lange historie in leasing. Als 100% dochter van de Rabobank zijn ze al meer dan 40 jaar actief in leasing van bedrijfsmiddelen. Hun klanten bevinden zich voornamelijk in de branches: industrie, transport, infrastructuur en bouw, zakelijke dienstverlening en agrarisch. Maar ook organisaties in de zorg, handel en overheid zien leasing meer en meer als een aantrekkelijke vorm van financiering. 

Neem contact met ons op voor meer informatie over de lease-mogelijkheden.

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 31

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 31

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
 • Recente zoekopdrachten
 • Reebok crosstrainer21
 • Reebok crosstrainer c55e21
 • Life Fitness loopband Platinum Club Series Discover SE3-HD Black Onyx126
 • life fitnes10