Life Fitness - Platinum Club Series - Lifecycle Recumbent Bike Hometrainer

Artikelnummer
C-11426

De Platinum Club Series Lifecycle Recumbent Bike is een duurzaam, professioneel trainingsapparaat voor thuis. Het apparaat beschikt over een schat aan ontspannings- en trainingsopties voor een verbeterde interactie en een grotere motivatie. De lage instap maakt het eenvoudiger om op en af te stappen en door het Comfort Curve-zadel draait u de pedalen met gemak rond tijdens uw training thuis.

  • HARTSLAGMETING
Polar-telemetrie (werkt alleen met borstband). Lifepulse Digitale Hartslagmeting met DSP (Digital Signal Processing)
  • WEERSTANDSREGELAARS  
Deze bevinden zich op het stuur en kunnen snel en eenvoudig gemakkelijk worden ingesteld voor de trainingsintensiteit
  • INSTELBARE PEDAALRIEMEN
Gemakkelijk in te stellen toeclips waarmee de voeten eenvoudig zijn vast te zetten
  • COMFORT CURVE PLUS-ZITJE
Een bolvormig en achteruit gekanteld zitdesign voor meer comfort. Het verstelbare zitje met palmechanisme maakt het voor gebruikers eenvoudig om de zithoogte te verstellen, zelfs terwijl zij zitten.

Voor meer informatie download de specificaties in bijlage onderaan bij productomschrijving 

€ 4.795,00 € 3.962,81
Leverbaar in 3-5 werkdagen

Over De Platinum Club Series Lifecycle Recumbent Bike 

De Platinum Club Series Lifecycle Recumbent Bike is een duurzaam, professioneel trainingsapparaat voor thuis. Het apparaat beschikt over een schat aan ontspannings- en trainingsopties voor een verbeterde interactie en een grotere motivatie. De lage instap maakt het eenvoudiger om op en af te stappen en door het Comfort Curve-zadel draait u de pedalen met gemak rond tijdens uw training thuis.

Over Life Fitness

Fitnesskenners kiezen voor Life Fitness.

Life Fitness-toestellen zijn te vinden in de trainingsruimten van professionele sportclubs, in de sportfaciliteiten van universiteiten en in de beste gezondheidsclubs over de hele wereld.

Maar u hoeft geen professionele sporter te zijn om de Life Fitness-producten te gebruiken. Mensen die thuis sporten, kunnen profiteren van de combinatie van deskundige productie, de modernste technologie, oog voor design en de extreme duurzaamheid die Life Fitness wereldwijd het topmerk voor fitnesstoestellen maakt.

Life Fitness maakt al meer dan 45 jaar effectieve, uitnodigende en betrouwbare fitnesstoestellen - cardio- en krachttoestellen die niet alleen voor topsporters worden gemaakt, maar voor sporters van alle niveaus.

Explore Console

Een slank en eigentijds ontwerp. De innovatieve QuickNav Dial resulteert in een intuïtieve en uitnodigende trainingsbeleving bij u thuis.

Quicknav Dial

Intuïtieve draai-en-druk knoppen bieden u een uitnodigende manier om de console te bedienen en ieder aspect van uw work-out in te stellen.

Het levendige LCD

7" scherm helpt bij het gemakkelijk instellen van de work-out en biedt gedetailleerde informatie tijdens het sporten.

Compatibel met bluetooth

Volg uw work-outs en sla ze op met de LFconnect app die synchroniseert met uw favoriete fitness apps en draagbare apparatuur op een Android™ of Apple® toestel.

Draadloze updates

Draadloze verbinding maakt het updaten van software gemakkelijk, waardoor de console actueel blijft en met u mee groeit.

Discover Consoles

Het allerbeste van touchscreen-consoletechnologie. Het biedt televisie, internet, Lifescape interactieve trajecten, compatibiliteit met fitness apps en meer.

Discover SE3 Console

De Discover SE3-tablet console (720p) is het resultaat van uitvoerig onderzoek naar wat er nodig is voor een voortdurend boeiende beleving. Uitdagende lay-outs, gemakkelijk te verkennen en veel andere digitale verbeteringen inclusief geïntegreerde videostreamingdiensten; de Discover SE3 console biedt u het allernieuwste dat de digitale fitnesswereld te bieden heeft. Ook in HD uitvoering (1080p) beschikbaar als de SE3 HD Console.

Discover SI Console

De touchscreen-console van de Discover SI biedt een boeiende trainingsbeleving met geavanceerde verbindingsmogelijkheden. Het geïntegreerde LCD-touchscreen van 10" biedt tal van mogelijkheden op het gebied van entertainment, verbeterde interactie, internetverbinding, trainingen volgen en nog veel meer.

Meer informatie
MerkLife Fitness
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Life Fitness - Platinum Club Series - Lifecycle Recumbent Bike Hometrainer
Jouw rating
  • Recente zoekopdrachten
  • Reebok crosstrainer21
  • Reebok crosstrainer c55e21
  • Life Fitness loopband Platinum Club Series Discover SE3-HD Black Onyx126
  • life fitnes10