Life Fitness Optima Series Fly / Rear Delt

Artikelnummer
10118

OPTIMA SERIES PEC FLY/REAR DELT

De Optima Series Pec Fly/Rear Delt is een twee-in-één toestel dat speciale oefeningen biedt voor de borst- en deltaspieren. Het slanke ontwerp werkt uitnodigend op sporters van alle niveaus en vaardigheden.

€ 3.645,00 € 3.012,40
Leverbaar in 3-5 werkdagen

OPTIMA SERIES PEC FLY/REAR DELT

De Optima Series Pec Fly/Rear Delt is een twee-in-één toestel dat speciale oefeningen biedt voor de borst- en deltaspieren. Het slanke ontwerp werkt uitnodigend op sporters van alle niveaus en vaardigheden.

Frameomschrijving         

Stalen frame van 3 mm zorgt voor maximale structurele integrity; standaard rubberen vloerbumpers beschermen de basis van het frame en voorkomen dat het toestel verschuift; elk frame is afgewerkt met een elektrostatische poedercoating die voor een maximale hechting en duurzaamheid zorgt

Over Life Fitness

Life Fitness maakt innovatieve cardiotoestellen sinds de uitvinding van de Lifecycle® Exercise Bike in 1968. Een combinatie van deskundige ingenieurs, de nieuwste technologie, oog voor ontwerp en uitstekende duurzaamheid maakt Life Fitness wereldwijd het toonaangevende merk voor commerciële fitnesstoestellen.

De cardiotoestellen van Life Fitness zijn te vinden in de trainingsruimten van professionele sportclubs, in hotels van wereldklasse en in de beste gezondheidsclubs over de hele wereld.

Meer informatie
Merk Life Fitness
Prijs € 3.645,00
Specificaties

Technische Specificaties

Afmetingen (L x B x H)        155 x 153 x 145 cm     
Gewicht   193 kg
Productcode  OSFLY
Blokgewicht in kg    92
Blokgewicht in lbs     202

Handgrepen      

De handgrepen zijn voorzien van een aluminium afdekkap voor duurzaamheid. De handgrepen zijn vervaardigd van geëxtrudeerd thermorubber dat niet-absorberend en slijtvast is.

Kabels  

Kabels met 7x19 gevlochten constructie, voorzien van smering en nylon-coating voldoen aan Amerikaanse militaire specificaties

Instructiekaarten            

Gemakkelijk te volgen instructieafbeeldingen zonder tekst illustreren het juiste gebruik

Riemen en poelies         

De glasvezel-geïmpregneerde nylon pulleys met een diameter van 11 cm en 15 cm zijn voorzien van afgedichte lagers

Beschermkappen            

Optioneel beschermkappen aan de voorkant en aan de achterkant

Gewichten en geleidestangen   

Massief stalen gewichtsplaten. Het bovenste steekgewicht is voorzien van een zelfsmerende lagerbus. De gewichtskeuzepin met een diameter van 11 mm is voorzien van een magnetische sluiting, klikt daardoor automatisch op zijn plek en is aan het gewichtsblok bevestigd. Verchroomde massief stalen halterstangen voor vloeiende beweging

Aanpassingen    

Eenvoudige, gemakkelijk te gebruiken verchroomde buis-in-buis aanpassingen voor duurzaamheid

Schrijf je eigen review
Je reviewed:Life Fitness Optima Series Fly / Rear Delt
Jouw rating
  • Recente zoekopdrachten
  • reebok 1
  • dtm 5
  • Balance 10
  • Fit run 70i 103