Life Fitness - IC5 Indoor Cycle Hometrainer

Artikelnummer
11523

Koppeling met Bluetooth, gegevensstreaming via ANT+, geavanceerde magnetische weerstand en een intuïtief lcd-scherm worden gecombineerd om een indrukwekkende en meeslepende beleving voor sporters te creëren, die ook de gegevensuitwisseling tussen toestellen en de Coach By Color-intensiteitsbegeleiding omvat.

  • Afmeting 132 x 52 x 120 cm
  • Gewicht 51 kg 
  • Max. gebruikersgewicht 150 kg 
Voor meer informatie download de specificaties in bijlage onderaan bij productomschrijving 
€ 2.095,00 € 1.731,40
Betaal tot 36 temijnen Vanaf € 69,49 per maand
Spray Pay
Let op! Geld lenen kost geld

Over De Life Fitness IC5 Indoor Cycle Hometrainer

Een unieke, hoogwaardige indoorbike die een bekroond ontwerp, een aandrijving in twee fasen en een stimulerende digitale beleving combineert. Een extreem nauwkeurige WattRate-vermogensmeter, Coach By Color-intensiteitsbegeleiding en precieze magnetische weerstand met 100 niveaus maken van de IC5 een hypermoderne indoorbike. 

MyRide VX Personal

MyRide® VX Personal stuurt stimulerende instructievideos en entertainment rechtstreeks naar de handgrepen van je indoorbike. Drie ingebouwde apps bieden uiterst accurate gegevens, resultaatgerichte coaching en verbluffende beelden van over de hele wereld.

Over Life Fitness

Fitnesskenners kiezen voor Life Fitness.

Life Fitness-toestellen zijn te vinden in de trainingsruimten van professionele sportclubs, in de sportfaciliteiten van universiteiten en in de beste gezondheidsclubs over de hele wereld.

Maar u hoeft geen professionele sporter te zijn om de Life Fitness-producten te gebruiken. Mensen die thuis sporten, kunnen profiteren van de combinatie van deskundige productie, de modernste technologie, oog voor design en de extreme duurzaamheid die Life Fitness wereldwijd het topmerk voor fitnesstoestellen maakt.

Life Fitness maakt al meer dan 45 jaar effectieve, uitnodigende en betrouwbare fitnesstoestellen - cardio- en krachttoestellen die niet alleen voor topsporters worden gemaakt, maar voor sporters van alle niveaus.

Meer informatie
Merk Life Fitness
Prijs € 2.095,00
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Life Fitness - IC5 Indoor Cycle Hometrainer
Jouw rating