Life Fitness Club Series Loopband

Artikelnummer
10104
De Club Series Plus Loopband is geworteld in meer dan 20 jaar betrouwbaarheid en uitmuntende cardio, een favoriet in fitnesscentra over de hele wereld. Deze opnieuw ontworpen, opnieuw ontwikkelde loopband biedt intuïtieve, geavanceerde functies en een modern frameontwerp dat er mooi uitziet in uw woning en er ook
goed in past. Een niet gering pluspunt. Enkele specificaties zijn:

  • Snelheidsbereik: 0,8 tot 19,3 km/u
  • Helling: 0% - 15%
  • Opstaphoogte: 20 cm
  • Gewicht toestel: 197 kg
  • Taalkeuzes: 13
€ 7.045,00 € 5.822,31
Leverbaar in 3-5 werkdagen

Over de Club Series Plus Loopband

Ruimte om te rennen

Het bredere loopoppervlak van 56 cm (22") spreekt sporters van uiteenlopend niveau aan, en dankzij het slanke ontwerp en de lage opstaphoogte van slechts 20 cm (8") past de loopband goed in uw woning.

Geavanceerde trainingstechnologie

De intuïtieve console met touchscreen zorgt voor een mooie online beleving. Uw laatste training wordt automatische opgeslagen, zodat u die opnieuw kunt afspelen en naar prestatieverbetering kunt toewerken. Daag uzelf uit met onze automatisch bijgewerkte trending trainingen. Houd daarnaast uw vorderingen bij en stuur uw trainingsgegevens naar uw favoriete apps via een Bluetooth®- en NFC-verbinding.

Slingervrij gebied

De ruimte bij de console geeft u grotere trainingsvrijheid en dankzij geïntegreerde knoppen kunt de snelheid en helling aanpassen zonder training te onderbreken.

Gemaakt om heel lang mee te gaan

Deze lopende band zal de tand des tijds doorstaan dankzij het verbeterde rechtstandige ontwerp, de trapbestendige aluminium eindkappen en het tweede generatie schokdempingssysteem van FlexDeck™. LFconnect™ Protect met Wi-Fi-mogelijkheid maakt diagnostiek op afstand mogelijk.

Over Life Fitness

Life Fitness maakt innovatieve cardiotoestellen sinds de uitvinding van de Lifecycle® Exercise Bike in 1968. Een combinatie van deskundige ingenieurs, de nieuwste technologie, oog voor ontwerp en uitstekende duurzaamheid maakt Life Fitness wereldwijd het toonaangevende merk voor commerciële fitnesstoestellen.

De cardiotoestellen van Life Fitness zijn te vinden in de trainingsruimten van professionele sportclubs, in hotels van wereldklasse en in de beste gezondheidsclubs over de hele wereld.

Meer informatie
MerkLife Fitness
Prijs€ 7.045,00
Specificaties

Specificatie LifeFitness Loopband

Schrijf je eigen review
Je reviewed:Life Fitness Club Series Loopband
Jouw rating
  • Recente zoekopdrachten
  • whey1
  • Tunturi t689
  • fat burners3
  • Pulley5