Life Fitness Activate Series Upright Exercise Bike

Artikelnummer
1210

Ideaal voor fitnesscentra en fysiotherapie praktijken die op zoek zijn naar intuitieve functionaliteit en extreem betrouwbare prestaties.

€ 3.559,00 € 2.941,32
Levertijd in overleg

De Life Fitness Activate Series is eigenlijk alles wat je nodig hebt voor een geweldige training. Deze zeer duurzame, betrouwbare (geteste) cardio-apparatuur maakt goed gebruik van de ruimte. Ideaal voor fitnesscentra en fysiotherapie praktijken die op zoek zijn naar intuitieve functionaliteit en extreem betrouwbare prestaties. Deze energie-efficiënte fietsen kunnen eenvoudig overal in een praktijk of sportschool geplaatst worden. (Modellen met optionele TV hebben wel stroom nodig)

COMFORTABEL FIETSEN

Dankzij tientallen zittingposities en optimale pedaalplaatsing kan bijna elke sporter een ideale fietspositie kiezen. Eenvoudig verstelbare pedaalbanden voor en 38 aanpasbare stoel posities zorgen ervoor dat iedereen zijn meest comfortabele zitstand kan vinden. De Upright Lifecycle® Exercise Bike biedt volgens traditie een biomechanisch efficiënte lichaamspositie die met een simpele stoelaanpassing door middel van een combinatie van crank-, stuur- en stoelgeometrie gemakkelijk veranderd kan worden.

OPTIONELE ATTACHABLE TV 

Houd de sporters bezig dankzij een upgrade naar een 15” Attachable TV.

EENVOUDIG TE GEBRUIKEN

De Activate Serie console biedt heldere en eenvoudige instructies zodat sporters meteen kunnen beginnen. Duidelijke, eenvoudige controles bieden een duidelijke richting voor een snelle start of voorgeprogrammeerde workouts, en het trainingsoverzicht biedt waardevolle feedback

VERBINDING MET CARDIO

LFconnect.com en de optionele Connect Module leveren waardevolle gebruiksgegevens voor het vaststellen van nieuwe behoeften voor apparatuur,
preventieve onderhoudsroosters en meer.

De Lifepulse ™ hand sensoren digitale hartslag meters zijn handig geplaatst op het stuur om nauwkeurig hartslag te controleren en de Polar® telemetrie zorgen voor een handsfree hartslagbewaking bij gebruik van een optionele borstband.

DETAILS;

- 8 trainingen, waaronder 2 Zone Training + ™ trainingen en Fit Test protocol

- 38 zitplaatsen aanpassingen

- Ergonomische racing-stijl stuurbanden

- 25 weerstandsniveaus

- Maximale gebruikersgewicht 400 lbs. (181 kg)

- 13 talen

- Geïntegreerde leesrek en accessoire lade

- Optionele 15 "diagonale tv (breedbeeldformaat) op tv-stand

 

Meer informatie
MerkLife Fitness
Prijs€ 3.559,00
Specificaties

Life Fitness Upright Lifecycle Exercise Bike

Schrijf je eigen review
Je reviewed:Life Fitness Activate Series Upright Exercise Bike
Jouw rating
  • Recente zoekopdrachten
  • whey1
  • Tunturi t689
  • fat burners3
  • Pulley5