Life Fitness Activate Series Loopband

Artikelnummer
1214

De Life Fitness Activate Series Loopband wordt gemaakt in Franklin Park, USA, 'The Treadmill Capital of the World'. Het gepatenteerde Flexdeck Schok absorption systeem vermindert de knie- en gewrichtsspanning met 30%

€ 9.752,00 € 8.059,50
Levertijd in overleg

De Life Fitness Activate Series is eigenlijk alles wat je nodig hebt voor een geweldige training. Deze zeer duurzame, betrouwbare (getest) cardio-apparatuur maakt goed gebruik van de ruimte. De loopband is Ideaal voor fitnesscentra en fysiotherapie praktijken die op zoek zijn naar intuitieve functionaliteit en extreem betrouwbare prestaties. 

De Activate Series Loopband biedt de voornaamste kenmerken die ervoor hebben gezorgd dat de Life Fitness-loopbanden de wereldwijde nummer 1 keus is onder fitness centra en fysiotherapie praktijken.  De Life Fitness Activate Series Loopband wordt gemaakt in Franklin Park, USA, 'The Treadmill Capital of the World'.

STATE OF THE ART MOTOR

De krachtige 3-pk MagnaDrive™ AC-motorsysteem (6-pk power piek) zorgt voor een soepele training, terwijl het opmerkelijk energie-efficiënt is.

VOLLEDIG GELAST FRAME 

De beproefde Life Fitness onderdelen worden gelast door deskundige ambachtslieden, die daardoor zorgen voor een duurzame en betrouwbare machine.

FLEXDECK ® SCHOK ABSORPIESYSTEEM 

Het gepatenteerde systeem vermindert de knie- en gewrichtsspanning met maximaal 30%, dat is meer dan trainen op niet gedempte oppervlakken, waardoor de kans op letsel wordt verminderd en dat zorgt ervoor dat de gebruikers zich beter voelen op de loopband.

OPTIONELE ATTACHABLE TV 

Houdt de sporters bezig dankzij een upgrade naar een 15” Attachable TV.

VERBINDING MET CARDIO

LFconnect.com en de optionele Connect Module leveren waardevolle gebruiksgegevens voor het vaststellen van nieuwe behoeften voor apparatuur,
preventieve onderhoudsroosters en meer.

De Lifepulse ™ hand sensoren digitale hartslag meters zijn handig geplaatst op het stuur om nauwkeurig hartslag te controleren en de Polar® telemetrie zorgen voor een handsfree hartslagbewaking bij gebruik van een optionele borstband.

DETAILS;

- Snelheid 0,8 km - 19,3 km per uur

- 7 workouts, waaronder 2 Activate Console Zone Training + ™ trainingen en Fit Test protocol

- Hellingshoek 0-15% 

- Ergonomisch ontworpen handles 

- 25 weerstandsniveaus

- Maximaal gebruikersgewicht: 180 kg

- 13 talen

- Geïntegreerde leesrek en accessoire lade

- Optionele 15 "diagonale tv (breedbeeldformaat) op tv-stand 

Meer informatie
MerkLife Fitness
Prijs€ 9.752,00
Specificaties

Life Fitness Activate Serie Loopband

Schrijf je eigen review
Je reviewed:Life Fitness Activate Series Loopband
Jouw rating
  • Recente zoekopdrachten
  • whey1
  • Tunturi t689
  • fat burners3
  • Pulley5