Krachtapparatuur

Het doel van krachttraining is het sterker maken van je spieren. Dit doe je door je spieren te belasten, in het geval van krachttraining met behulp van je lichaamsgewicht, dumbbells, halters en krachtapparatuur. Door je spieren te belasten creëer je kleine scheurtjes in de spiervezels. Deze scheurtjes worden door je lichaam hersteld. Je lichaam wil zichzelf voorbereiden op de volgende belasting van de spieren, daarom worden de scheurtjes hersteld tot boven het oude niveau. Ze worden dus iets sterker gemaakt dan voorheen. Dit wordt ook wel supercompensatie genoemd. Door dit te blijven herhalen worden je spieren op de lange termijn dus steeds een stukje sterker en groter. We verkopen krachtappatuur van de merken Tunturi en Life Fitness.

Advies nodig?

Stuur ons een bericht via het contactformulier, stel een vraag via onze chat of bel naar 030-2006153, onze specialisten helpen u verder.

Bij Homefitness4you bestelt u krachtapparatuur voor de training van sterke en gezonde spieren.

Productopties krachtapparatuur

Krachttraining dient voor de volgende doeleinden: 

 • Je spieren sterker en groter maken
 • Het verbranden van vet
 • Om de algemene gezondheid te verbeteren  

Er zijn verschillende apparaten waarmee de spieren sterker gemaakt kunnen worden.

Vrije gewichten - Halterstangen, Halterschijven en Dumbbells

De meest effectieve en meest verkochte krachtsportartikelen zijn en blijven de zogenaamde vrije gewichten: halterstangen, halterschijven en dumbbells. Met vrije gewichten ben je niet beperkt in je beweging en zal je lichaam moeten zorgen voor de stabiliteit, balans en kracht. De combinatie van deze factoren zorgen voor de meest effectieve manier om snel resultaten te behalen. Bij het trainen met vrije gewichten is de juiste techniek echter van groot belang om blessures te voorkomen.

Kracht- of multistations

Voor diegenen die thuis aan krachtsport willen, maar geen zin hebben om met allemaal verschillende gewichten te trainen of daar thuis geen ruimte voor hebben, is een kracht- of multistation de ideale all-in-one oplossing. Met deze apparaten kunnen meerdere spiergroepen getraind op één compact apparaat. Het verschilt per apparaat welke spiergroepen. Een van onze meest uitgebreide multistations is bijvoorbeeld het 4in1 krachtstation.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze acties en nieuwe producten en like onze Facebookpagina en/of abonneer op ons YouTube kanaal voor aanvullende video’s over onze producten.

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 67

per pagina
Aflopend sorteren
   • Bodybow Long - Functionele trainer
    Voor langere mensen Voor alle spiergroepen Ontwikkeld door fysiotherapeuten
    Adviesprijs: € 425,00 Speciale prijs € 361,25 € 298,55
    • Bodybow Functionele trainer
     Multifunctioneel oefentoestel Voor alle spiergroepen Ontwikkeld door fysiotherapeuten
     € 350,00 € 289,26
         • MX 55 Select Verstelbare dumbbells met standaard
          Van € 595,00 Speciale prijs € 539,99 € 446,27
             Bekijken als Rooster Lijst

             Items 1-12 van 67

             per pagina
             Aflopend sorteren