Kamagon Ball mini 5 liter

Artikelnummer
C-34230

De Kamagon Ball Mini kan met water worden gevuld tot maar liefst 5 liter en maakt gebruik van hydro-inertia technology (het gebruik van water voor het creëren van een instabiele weerstand) voor het trainen met instabiliteit. 

€ 64,95 € 53,68

De Kamagon Ball Mini is uniek op het gebied van instabiliteitstraining. De Kamagon Ball Mini kan met water worden gevuld tot maar liefst 20 liter en maakt gebruik van hydro-inertia technology (het gebruik van water voor het creëren van een instabiele weerstand) voor het trainen met instabiliteit. 

De toepassing van de Kamagon Ball Mini

De Kamagon Ball Mini is uniek omdat de bal zelf het punt van instabiliteit is. Hierdoor werkt de instabiliteit niet vanaf de onderzijde, maar ook vanuit andere hoeken op het lichaam. De traagheid van het water in de Kamagon Ball Mini zorgt ervoor dat de gebruiker nog meer spiervezels moet rekruteren om bewegingen te controleren en oefeningen uit te voeren. De Kamagon Ball Mini is het ideale functionele fitnessproduct om explosieve kracht, balans, stabiliteit, snelheid, behendigheid, neuromusculaire coördinatie en proprioceptie te verbeteren.

Hoe werkt de Kamagon Ball Mini?

De handvatten aan beide zijden van de bal zorgen voor meer grip en bieden extra mogelijkheden voor oefeningen. Zo kunnen met de Kamagon Ball Mini dezelfde oefeningen worden uitgevoerd als met een kettlebell of een medicine ball. Door het gebruik van hydro-inertia worden meer spiervezels gerekruteerd en is het trainingseffect vele malen groter vergeleken met bijvoorbeeld een kettlebell workout. Kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. 


Specificaties van de Kamagon Ball Mini

  • Kleur: grijs, roze, blauw, paars, groen, oranje, rood 
  • Afmetingen: diameter 22,85 cm
  • Vulbaar tot max. 5 liter
  • Met handvaten aan beide zijden
  • 1x Kamagon Ball Poster Basic

 

Tip:

Tip: Voor een optimale weerstand, is het raadzaam de Kamagon Ball Mini niet volledig te vullen, maar nog steeds een beetje lucht in de bal te laten.

Naast de Kamagon Ball is ook in een grotere versie verkrijgbaar; de gewone Kamagon Ball: deze kan gevuld worden tot maximaal 20 liter en heeft een diameter van 35,65 cm.  

Alternatieve benamingen

Kamagon Ball Mini, Kamagon, Waterbal, Instabiliteitstraining-bal. Kettlebell, Medicine Ball met water. 
 

 

 

 

De Kamagon Mini is gevuld met water (max. 5 liter) en maakt gebruik van hydro-inertia technology. 
(Koop nu de Kamagon Ball Mini Mini en ontvang GRATIS de Plus Exclusive Combi 1 Workout in de Core Power App met oefenposter!)

Kamagon Ball Mini is onderdeel van Core Power. 

De Kamagon Ball Mini is uniek op het gebied van stabiliteitstraining. De Kamagon Ball Mini Niner kan met water worden gevuld tot 5 liter en maakt gebruik van hydro-inertia technology (het gebruik van water voor het creëren van een instabiele weerstand) voor het trainen met instabiliteit. Het merendeel van de huidige fitnessproducten die gebruik maken van instabiliteit worden als basis gebruikt om op te zitten, staan of liggen. Daarbij werkt de instabiliteit vanaf de onderzijde op het lichaam. De Kamagon is ook verkrijgbaar in groot formaat (14").

De Kamagon Ball Mini is uniek omdat de bal zelf het punt van instabiliteit is. Hierdoor werkt de instabiliteit vanaf de onderzijde, maar vooral ook vanaf de bovenzijde op het lichaam. De traagheid van het water in de Kamagon Ball Mini zorgt ervoor dat de gebruiker nog meer spiervezels moet rekruteren om bewegingen te controleren en oefeningen uit te voeren. De Kamagon Ball Mini is het ideale functionele fitnessproduct om explosieve kracht, balans, stabiliteit, snelheid, behendigheid, neuromusculaire coördinatie en proprioceptie te verbeteren. De handvatten aan beide zijden van de bal zorgen voor meer grip en bieden extra mogelijkheden voor oefeningen. Zo kunnen met de Kamagon Ball Mini dezelfde oefeningen worden uitgevoerd als met een kettlebell of een medicine ball.

Door het gebruik van hydro-inertia worden meer spiervezels gerekruteerd en is het trainingseffect vele malen groter vergeleken met bijvoorbeeld een kettlebell workout.

Kamagon Mini (9") is verkrijgbaar in de kleuren grijs, pink en turquoise.

 

Meer informatie
Merk Kamagon
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Kamagon Ball mini 5 liter
Jouw rating