Hyper Vest PRO

Artikelnummer
C-31000

Het Hyper Vest Pro Booster Pack wordt gebruikt om extra weerstand te creëren. Door het vest te verzwaren kost het meer moeite om te bewegen. De extra weerstand zorgt voor betere trainingsresultaten. Het Hyperwear Hyper Vest PRO Booster Pack bevat 2,3 kg aan extra gewicht. Dit gewicht kan toegevoegd worden aan het vest. Het totaalgewicht is verdeeld in kleine zinken plaatjes die in de compartimenten van het vest passen. De gewichten worden geleverd in een handig doosje.

De toepassing van het Hyper Vest PRO Booster Pack

Het Hyper Vest Pro Booster Pack wordt gebruikt om extra weerstand te creëren. Door het vest te verzwaren met gewichtjes kost het meer moeite om te bewegen. De extra weerstand zorgt voor betere trainingsresultaten. 

Hoe werkt het Hyper Vest PRO Booster Pack

Het Booster Pack biedt een totaal van 2,3 kg extra gewicht. Het pakket bestaat uit kleine rechthoekige plaatjes van zink die gemakkelijk in de compartimenten van het vest te plaatsen zijn. De handige sluiting zorgt ervoor dat de gewichten tijdens de training op hun plek blijven zitten. Per compartiment kunnen maximaal twee plaatjes geplaatst worden. Door de plaatjes in verschillende compartimenten te plaatsen wordt het gewicht evenredig verdeeld over de romp. Het Booster Pack bevat 36 plaatjes.

Specificaties Hyperwear Hyper Vest Pro Booster Pack

• 2,3 kg extra gewicht voor Hyper Vest Pro
• 36 zinken plaatjes
• Eenvoudig te plaatsen
• Merk: Hyperwear

Meer informatie
Merk Hyperwear
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Hyper Vest PRO
Jouw rating