Het kleine Motoriekspel

Artikelnummer
8293
Het kleine motoriekspel is een onderdeel van de ExMocise® oefenkaarten serie. Ze zijn door deskundigen ontwikkeld en worden door artsen aanbevolen.
De gezonde actie-kaartspellen bieden therapeuten, begeleiders, ouders, verzorgers en leraren een handvat om kinderen in beweging te krijgen.
€ 9,95 € 8,22
Leverbaar in 5-7 werkdagen

Het kleine motoriekspel is een onderdeel van de ExMocise® oefenkaarten serie. Ze zijn door deskundigen ontwikkeld en worden door artsen aanbevolen.
De gezonde actie-kaartspellen bieden therapeuten, begeleiders, ouders, verzorgers en leraren een handvat om kinderen in beweging te krijgen. Ze maken kinderen op een speelse manier bewust van de gezondheid en bouwen aan hun conditie, controle en vertrouwen. De kaarten zij snel en makkelijk te begrijpen en geven aandacht aan een specifiek probleem gebied.
Momenteel verkrijgbaar:

Het kleine Ademspel (8291), Het kleine Motoriekspel (8293), Het kleine Rugspel (8294), Het kleine Voetspel (8292), Het Senso Motoriekspel (8295), Het Balspel (8297)

exmocise oefenkaarten kinderen

Het kleine Motoriekspel

Het kleine Motoriekspel is gericht op het verbeteren van de bewegelijkheid, de coördinatie en het detail-gevoel. Op 32 speelkaarten tonen 8 dieren telkens 4 oefeningen. In de speelhandleiding worden verschillende spelvarianten uitgelegd die zowel individueel als voor een groep te gebruiken zijn. Het spel kent 4 moeilijkheidsgraden die naar leeftijd of ambitieniveau gebruikt kunnen worden.

Gebrek aan motorische vaardigheden kan problemen veroorzaken op school als ook in het dagelijks leven. Kinderen en volwassenen met deze aandoening lopen een verhoogt risico op bijvoorbeeld obesitas. Dit  is een direct gevolg van een lagere fysieke activiteit en een laag zelfbeeld. Ook schoolprestaties kunnen ernstig leiden onder het gebrek aan motorische vaardigheden.
 
Het kleine Motoriekspel kan dagelijks gebruikt worden om oefeningen te doen die het lichaam helpt om het belangrijke spiergeheugen te ontwikkelen. Wanneer een beweging wordt herhaald in de tijd, word het lange termijn spiergeheugen opgebouwd voor die taak. Het trainen van motorische vaardigheden kan secundaire complicaties, zoals academische falen of sociale terugtrekking voorkomen.
 
Doel
- bevordert de mobiliteit
- bevordert de coördinatie
- traint de gevoeligheid voor beweging
- bevordert een betere lichaamshouding
- bevordert het sociaal gedrag
- introduceert nieuwe cognitieve ervaringen voor de zenuwen en de hersenen

Vanaf 3 jaar

Meer informatie
MerkBodybow
Prijs€ 9,95
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Het kleine Motoriekspel
Jouw rating
  • Recente zoekopdrachten
  • box+bandage2
  • [php function=1]2
  • tunturi c688
  • tunturi88