Perform T2i Loopband

Artikelnummer
100294

Dé ultieme hardlooptraining in uw eigen woonkamer beleeft u met de T2i loopband, bij uitstek het paradepaardje in het Flow Fitness loopbandenassortiment. Dit premium fitnessapparaat is van topkwaliteit waar u jarenlang plezier van heeft. Met deze luxe uitgevoerde hardloopband met 9 inch verlicht LCD display komt de semiprofessionele hardloper volledig aan zijn trekken.

  • 29 programma's
  • 3 jaar garantie op onderdelen
  • 180kg max gebruikersgewicht 
  • Smart Wheel bediening 
  • Hartslag ontvanger

Installatietijd is ca. 30-45min

€ 1.899,00 € 1.569,42
Voorraad: Levertijd in overleg
Betaal tot 36 temijnen Vanaf € 62,99 per maand
Spray Pay
Let op! Geld lenen kost geld

PERFORM T2i LOOPBAND

Wandelen, joggen, hardlopen: het kan allemaal met de Flow Fitness T2i. Deze moderne en betrouwbare hardloopband beschikt over maar liefst 29 programma's waaronder hartslaggestuurde programma's, intervalprogramma's en programma's specifiek voor duurtrainingen. 

De sterke en luchtgekoelde Flow Hybrid Drive motor levert een peakvermogen van 6.5 pk. Snel, stil en krachtig versneld de loopband van 0 tot 22 km/h. De hellingshoek is in 15 verschillende niveaus instelbaar. 

De 9 inch LCD dipslay is overzichtelijk en geeft helder en duidelijk alle trainingswaarden weer. Om je cardio workout nóg leuker te maken beschikt de T2i tevens over Bluetooth. Je tablet of smartphone kan hiermee gekoppeld worden en kan er gebruik worden gemaakt van talloze training-apps, zoals Kinomap, Run on Earth, Tread Monitor of Fit Console. Sporten was nog nooit zo leuk!

Het ruime loopvlak van 152 x 52 cm is voorzien van unieke Running Guide Lights. Een ideaal hulpmiddel om tijdens het hardlopen de juiste positie op het loopvlak te bepalen. Dit vergroot de veiligheid, ook in gevallen dat de omgevingsverlichting niet optimaal is. De kleuren Running Guide Lights zijn instelbaar en kunnen tevens gekoppeld worden aan de snelheid waardoor je perfect kunt zien of je het juiste tempo loopt. 

Met de Smart Wheel bediening kan eenvoudig persoonlijke voorkeuren en programma's in worden gesteld. Aanpassen van snelheid en hellingshoek zijn hierdoor een stuk veiliger en eenvoudiger ten opzichte van vergelijkbare loopbanden. De snelkeuze toetsen voor snelheid en hellingshoek zijn verwerkt in de handrail en dus binnen bereik tijdens het hardlopen. Kortom, de T2i is een zeer degelijke en uitgebreide hardloopband met een aantal unieke kenmerken voor veiligheid en trainingsplezier.

Meer informatie
MerkFlowFitness
Prijs€ 1.899,00
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Perform T2i Loopband
Jouw rating
  • Recente zoekopdrachten
  • tunturi Fitnessmat - 180 cm x 60 cm x 1,5 cm - met draagkoord290
  • Tunturi UB8096
  • Exercise Bike Endurance E8035
  • Rowing Machine Performance R508