Flow Fitness Dynamic+ Turner DHT350i UP Hometrainer

Artikelnummer
11080

Op zoek naar een hometrainer voor thuisgebruik, revalidatie of fysiotherapie? Dan heeft u aan de DHT350i UP een perfect fitnessapparaat. 

  • 24 programma's
  • 3 jaar garantie op onderdelen
  • 10 jaar garantie op het frame
  • USB poort voor opladen
  • Hartslagsensoren in het stuur \

Installatietijd is ca. 30-45min, download de gebruiksaanwijzing in bijlage bij de productbeschrijving.

€ 699,00 € 577,69
Leverbaar in 3-5 werkdagen

Over Flow Fitness Dynamic+ Turner DHT350i UP Hometrainer

Op zoek naar een hometrainer voor thuisgebruik, revalidatie of fysiotherapie? Dan heeft u aan de DHT350i UP een perfect fitnessapparaat. Met het unieke inductie remsysteem is de weerstand uiterst nauwkeurig in te stellen waardoor u altijd op het juiste niveau traint en het lichaam niet overbelast. Daarnaast kunt u met behulp van het verstelbare zadel en stuur altijd de gewenste houding aannemen en zorgt de lage instap ervoor dat zelfs de minder mobiele sporter makkelijk op en af kan stappen. Ontdek ook het ‘nieuwe’ trainen met de iConsole op deze hometrainer en beleef buiten, binnen. Met deze console koppelt u de DHT350i UP namelijk gemakkelijk via bluetooth aan uw tablet of smartphone en kunt u (gratis) gebruik maken van apps als Kinomapp, Fithighway, iConsole+ en iRoute. Hiermee fietst u de hele wereld rond op uw scherm. Tevens is deze stabiele hometrainer voorzien van een eenvoudig te bedienen Smart Wheel, een handdoekhaak én krijgt u er bij aankoop een gratis hoogwaardige bidon bij. Kortom: alles wat u nodig heeft voor een training vanuit huis!

Max gebruikersgewicht 140 kg

Het frame is een sterke staalconstructie waarop maar liefst 10 jaar garantie zit en is bestand tegen intensief gebruik. Daardoor is het een ideale hometrainer voor personen die regelmatig willen trainen en als doel hebben om af te vallen en/of conditie te verbeteren.

24 trainingsprogramma’s

De trainingscomputer bevat 24 gevarieerde programma’s. U kunt onder andere kiezen uit 3 hartslag gestuurde, 12 voorgeprogrammeerde of 4 zelf in te stellen trainingsprogramma’s.

Lage instap

Doordat er voldoende ruimte tussen de kappen en de stuurbuis, kunt u eenvoudig uw been doorheen steken bij het op- en afstappen. Comfortabel, maar ook essentieel voor een hersteltraining na een been- of heupblessure.

Stil en geruisloos

De DHT350i UP is zeer stil. Dit komt doordat de weerstand gegenereerd wordt door een elektromagneet en niet door een permanent magneet met een motor.

Smart Wheel bediening

De trainingscomputer is te bedienen door het unieke en innovatieve Smart Wheel. Hiermee loopt u eenvoudig door het menu en bevestigt u uw keuze door de knop in te drukken.

Verstelbaar stuur

Het multifunctionele stuur is kantelbaar en op zeer veel verschillende manieren vast te pakken. Hierdoor is het geschikt voor elke fietshouding. Een sportief voorovergebogen of een comfortabele rechtop positie is allemaal mogelijk.

Meer informatie
MerkFlowFitness
Prijs€ 699,00
Specificaties

DHT350i UP Hometrainer

Schrijf je eigen review
Je reviewed:Flow Fitness Dynamic+ Turner DHT350i UP Hometrainer
Jouw rating
  • Recente zoekopdrachten
  • Reebok crosstrainer21
  • Reebok crosstrainer c55e21
  • Life Fitness loopband Platinum Club Series Discover SE3-HD Black Onyx126
  • life fitnes10