Flow Fitness Dynamic Turner DHT175i Hometrainer

Artikelnummer
11104

Bent u een fanatieke sporter die graag elke keer wordt uitgedaagd om uw prestaties naar een hoger niveau te tillen? Dan is de DHT175i voor u de perfecte hometrainer. Deze zeer stabiele hometrainer biedt tal van mogelijkheden aan met maar liefst 24 trainingsprogramma’s. DHT175i geldt: gemak dient de mens. 

 • 24 programma's, 1 handmatig
 • 3 jaar garantie op onderdelen
 • 2 jaar garantie op voorrijkosten
 • 10 jaar garantie op het frame
 • USB poort voor opladen
 • 32 niveau's
 • Hartslagsensoren in het stuur 

Installatietijd is ca. 30-45min, download de gebruiksaanwijzing in bijlage bij de productbeschrijving.

€ 449,00 € 371,07
Leverbaar in 3-5 werkdagen

Over Flow Fitness Dynamic Turner DHT175i Hometrainer

Bent u een fanatieke sporter die graag elke keer wordt uitgedaagd om uw prestaties naar een hoger niveau te tillen? Dan is de DHT175i voor u de perfecte hometrainer. Deze zeer stabiele hometrainer biedt tal van mogelijkheden aan met maar liefst 24 trainingsprogramma’s.

Niets is zo vervelend om eerst uit te zoeken hoe een trainingscomputer van een fitnessapparaat werkt, voordat u met uw workout kunt beginnen. Voor de DHT175i geldt: gemak dient de mens. Want met het unieke Smart Wheel kunt u eenvoudig het menu doorlopen en uw keuze met een simpele druk op de knop bevestigen.

Maar nog veel leuker is het om de DHT175i via Bluetooth te koppelen aan uw smartphone of tablet en beleef buiten, binnen. Zo kunt u gratis gebruik maken van apps als Kinomapp, Fithighway, iConsole+ en iRoute en maakt u van uw workout een ware beleving. Fiets langs de mooiste plekken op de wereld, daag anderen uit, vergelijk uw vorige trainingen om te zien of u progressie maakt. Fietsen in uw eigen omgeving was nog nooit zo leuk!

Eenvoudig te verplaatsen

Omdat de DHT175i is voorzien van transportwielen, kan het eenvoudig verreden worden om op te bergen na een training.

32 weerstandniveaus

Het magnetische weerstandsysteem biedt een breed scala van 32 niveaus. Van geen weerstand voor cardiotraining tot zeer zwaar voor krachttraining.

Smart Wheel bediening

De trainingscomputer is te bedienen door het unieke en innovatieve Smart Wheel. Hiermee loopt u eenvoudig door het menu en bevestigt u uw keuze door de knop in te drukken.

Trainen met apps (Android/IOS)

Doordat deze hometrainer een Blue Tooth ontvanger bevat, is het eenvoudig te koppelen aan uw tablet of smartphone (eenmalig in te stellen). Er kunnen verschillende gratis apps gedownload worden waardoor u de mogelijkheden enorm kunt uitbreiden.

Handig stuur met hartslagsensoren

Het stuur kan op diverse manieren worden vastgepakt. Een sportieve houding of rechtop positie is mogelijk. Tevens bevat het 2 handige hartslagsensoren die de handhartslag tijdens het trainen registreert. Een borstband gebruiken is ook mogelijk, maar deze wordt niet standaard bijgeleverd.

Meer informatie
Merk FlowFitness
Prijs € 449,00
Specificaties

Flow Fitness Dynamic Turner DHT175i Hometrainer Specificaties

Schrijf je eigen review
Je reviewed:Flow Fitness Dynamic Turner DHT175i Hometrainer
Jouw rating
 • Recente zoekopdrachten
 • Balance 10
 • reebok 1
 • Fit run 70i 103
 •  Tunturi roeitrainer Go Row 50 105