Flow Fitness DHT750 Hometrainer

Artikelnummer
100284

Met de Turner DHT750 heeft u de mogelijkheid verschillende trainingswaarden in te stellen en zo uw doel te bereiken. De Turner DHT750 heeft maar liefst 21 programma's. De uiterst lage instap zorgt ervoor dat u eenvoudig op het zadel kunt plaatsnemen en comfortabel aan u training kunt beginnen.

  • 21 programma's, 1 handmatig
  • 3 jaar garantie op onderdelen
  • 10 jaar garantie op het frame
  • 32 niveau's
  • Hartslagsensoren in het stuur 

Installatietijd is ca. 30-45min.

€ 499,00 € 412,40
Betaal tot 36 temijnen Vanaf € 16,55 per maand
Spray Pay
Let op! Geld lenen kost geld

Over Flow Fitness Turner DHT 750 Hometrainer 

De lage instap, het eenvoudig te bedienen display met grote cijfers en hartslag gestuurd trainen maken de DHT750  geschikt voor sporters van jong tot oud. Deze hometrainer is van alle gemakken voorzien en ideaal voor thuisgebruik. Het kantelbare stuur en het verstelbare zadel zorgen ervoor dat je altijd in de juiste positie zit. Met de handsensoren of de optionele hartslagband kun je je hartslag meten. De ruim 21 programma’s bieden voor elke sporter een uitdaging. 

Max gebruiksgewicht 120 kg 
Het frame is een hoge kwaliteit staalconstructie waarop maar liefst 10 jaar garantie zit en is bestand tegen intensief gebruik.

Zeer lage instap
De DHT750 heeft de laagste instap in de markt. U hoeft uw been nauwelijks op te tillen om op of af te stappen. Comfortabel, maar ook essentieel voor een hersteltraining na een been- of heupblessure.

Hartslag gestuurd trainen 
De DHT750 bevat 3 hartslag gestuurde programma’s. Hiermee kan op een vooraf bepaald hartslagniveau getraind worden. De computer past automatisch de weerstand aan om op het juiste hartslagniveau te blijven. Een Flow Fitness borstband wordt hierbij aangeraden (niet standaard bijgeleverd).

21 Trainingsprogramma's 
De trainingscomputer bevat een grote variatie van maar liefst 21 programma’s. Zo kunt u onder andere kiezen uit 3 hartslag gestuurde, 12 voorgeprogrammeerde of 1 zelf in te stellen trainingsprogramma’s.

Soepele magnetische weerstand 
Het wrijvingsloze magneet weerstandsysteem zorgt voor een comfortabele en soepele beweging.

Handig stuur met hartslagsensoren 
Het stuur kan op diverse manieren worden vastgepakt. Een sportieve houding of recht op positie is mogelijk. Tevens bevat het 2 handige hartslagsensoren die de handhartslag tijdens het trainen registreert. Een Flow Fitness borstband gebruiken is ook mogelijk, maar wordt niet standaard bijgeleverd.

Meer informatie
MerkFlowFitness
Prijs€ 499,00
Specificaties

Schrijf je eigen review
Je reviewed:Flow Fitness DHT750 Hometrainer
Jouw rating
  • Recente zoekopdrachten
  • Roeitrainer Performance R6010
  • Vinyl Halterset - Dumbellset - 50kg - 1x Halterstang 2x Dumbbellstangen Gewichten en sluitingen9
  • hometrainer performance e6042
  • Performance C65 Crosstrainer22