Flow Fitness DHT2000i Hometrainer

Artikelnummer
100285

Bent u een fanatieke sporter die graag elke keer wordt uitgedaagd om uw prestaties naar een hoger niveau te tillen? Dan is de DHT2000i voor u de perfecte hometrainer. Deze zeer stabiele hometrainer biedt tal van mogelijkheden aan met maar liefst 24 trainingsprogramma’s. DHT2000i geldt: gemak dient de mens. 

 • 24 programma's, 1 handmatig
 • 3 jaar garantie op onderdelen
 • 2 jaar garantie op voorrijkosten
 • 10 jaar garantie op het frame
 • USB poort voor opladen
 • 32 niveau's
 • Hartslagsensoren in het stuur

Installatietijd is ca. 30-45min.

€ 699,00 € 577,69
Voorraad: Snel leverbaar binnen 2-3 werkdagen
Betaal tot 36 temijnen Vanaf € 23,19 per maand
Spray Pay
Let op! Geld lenen kost geld

Over Flow Fitness Turner DHT 2000i Hometrainer

Ben je een fanatieke sporter die graag elke keer wordt uitgedaagd om je prestaties naar een hoger niveau te tillen? Dan is de DHT2000i voor jou de perfecte Hometrainer Deze zeer stabiele hometrainer biedt tal van mogelijkheden aan met maar liefst 24 trainingsprogramma’s.

Maar nog veel leuker is het om de DHT2000i via Bluetooth te koppelen aan je smartphone of tablet en beleef buiten, binnen. Zo kun je gratis gebruik maken van de apps Kinomap en iConsole+ en maakt je van je workout een ware beleving. fiets langs de mooiste plekken op de wereld, daag anderen uit, vergelijk uw vorige trainingen om te zien of je progressie maakt. Fietsen in je eigen omgeving was nog nooit zo leuk!

Max gebruiksgewicht 120 kg 
Het frame is een hoge kwaliteit staalconstructie waarop maar liefst 10 jaar garantie zit en is bestand tegen intensief gebruik.

Zeer lage instap
De DHT750 heeft de laagste instap in de markt. U hoeft uw been nauwelijks op te tillen om op of af te stappen. Comfortabel, maar ook essentieel voor een hersteltraining na een been- of heupblessure.

Hartslag gestuurd trainen 
De DHT750 bevat 3 hartslag gestuurde programma’s. Hiermee kan op een vooraf bepaald hartslagniveau getraind worden. De computer past automatisch de weerstand aan om op het juiste hartslagniveau te blijven. Een Flow Fitness borstband wordt hierbij aangeraden (niet standaard bijgeleverd).

21 Trainingsprogramma's 
De trainingscomputer bevat een grote variatie van maar liefst 21 programma’s. Zo kunt u onder andere kiezen uit 3 hartslag gestuurde, 12 voorgeprogrammeerde of 1 zelf in te stellen trainingsprogramma’s.

Soepele magnetische weerstand 
Het wrijvingsloze magneet weerstandsysteem zorgt voor een comfortabele en soepele beweging.

Handig stuur met hartslagsensoren 
Het stuur kan op diverse manieren worden vastgepakt. Een sportieve houding of recht op positie is mogelijk. Tevens bevat het 2 handige hartslagsensoren die de handhartslag tijdens het trainen registreert. Een Flow Fitness borstband gebruiken is ook mogelijk, maar wordt niet standaard bijgeleverd.

Meer informatie
MerkFlowFitness
Prijs€ 699,00
Specificaties

Schrijf je eigen review
Je reviewed:Flow Fitness DHT2000i Hometrainer
Jouw rating
 • Recente zoekopdrachten
 • roeitrainer fitrow 5021
 • Dumbbells - Neopreen 4,0kg8
 • hometrainer mat - vloerbeschermmat - 100 x 70 x 0,5 cm - zwart120
 • Ab ttainer17