Bosu Ballast Ball 45 cm

Artikelnummer
C-5275

Doorzichtige met kunststofkorrels gevulde oefenbal. Maakt oefeningen veiliger en geeft daarnaast dynamische weerstand tijdens het gebruik van de oefenbal.

€ 58,95 € 48,72
Vóór 23u besteld, volgende werkdag in huis

De Bosu Ballast Ball 45cm is een doorzichtige met losse kunststofkorrels gevulde oefenbal. Het gewicht van de oefenbal is 2,5 KG. Het gewicht zorgt ervoor dat de bal op zijn plaatst en geeft daarnaast dynamische weerstand bij bewegingen die met de bal worden gemaakt. De bal doet hiermee ook beroep op de stabiliteit en coördinatie, dit is een mooi meegenomen extra naast het standaard effect van de oefeningen.

De bal is van hoge kwaliteit en beschikt over burst-bestending materiaal. Dit zorgt ervoor dat de bal niet ineens uit elkaar kan klappen mocht deze kapot gaan gedurende het gebruik, de bal zal dan langzaamaan leeglopen.

De Ballast bal is een prima aanwinst voor uw fitness of praktijkruimte. De bal is stabieler en blijft, in tegenstelling tot andere oefenballen, op zijn plaats liggen. Dit maakt het dat de bal veiliger is en nuttigere oefeningen mogelijk zal maken.

De bal is verkrijgbaar in de kleuren: blauw, roze en groen. De bal wordt geleverd inclusief pomp en workout instructie dvd.

Belangrijk is dat de bal niet tot het uiterste wordt opgepompt. Dit omdat de bal dan niet goed geschikt meer zal zijn voor de meeste oefeningen.

Mocht deze bal te klein zijn en heeft u liever een grotere oefenbal, kijk dan eens naar de Bosu Ballast Ball 65cm, Powerballs of de ballen van Togu.

Meer informatie
MerkBOSU
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bosu Ballast Ball 45 cm
Jouw rating
  • Recente zoekopdrachten
  • whey1
  • Tunturi t689
  • fat burners3
  • Pulley5