Bosu Ballast Ball

Artikelnummer
5271

De Bosu Ballast Ball is een doorzichtige met gewicht gevulde oefenbal voor onder andere trainingvan kracht en evenwicht. Het gewicht van de oefenbal is ± 2,5 kg. De BOSU® Ballast Ball is gevuld met korrels van speciaal samengesteld materiaal, hierdoor kan de BOSU® Ballast Ball met veel plezier op vele en gemakkelijke manieren worden gebruikt.

€ 81,95 € 67,73
Vóór 23u besteld, volgende werkdag in huis

Bosu Ballast Ball

Bosu Ballast Ball. De BOSU® Ballast Ball is een doorzichtige met gewicht gevulde oefenbal voor onder andere trainingvan kracht en evenwicht. Het gewicht van de oefenbal is ± 2,5 kg. De BOSU® Ballast Ball is gevuld met korrels van speciaal samengesteld materiaal, hierdoor kan de BOSU® Ballast Ball met veel plezier op vele en gemakkelijke manieren worden gebruikt.

De bal is stabieler en blijft, in tegenstelling tot ander oefenballen, op zijn plaats hetgeen veelzijdige, veiligere en nuttigere oefeningen mogelijk maakt.

Bruikbaarheid

De Bal wordt in sport- en fitnesscentra gebruikt, voor revalidatie maar is ook zeer geschikt voor thuisgebruik. De BOSU bal maakt het mogelijk nieuwe oefeningen te doen en maakt betere uitvoering van een groot aantal zittende, voorover- en achterover liggende oefeningen en oefeningen in zijligging en loopoefeningen mogelijk.

De BOSU Ballast Ball wordt geleverd inclusief pomp en instructie video.

Heb je liever de keuze om een wat grotere of een wat kleinere fitnessbal te gebruiken, kijk dan eens naar de Powerballs van TOGU.

Meer informatie
MerkBOSU
Prijs€ 81,95
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bosu Ballast Ball
Jouw rating
  • Recente zoekopdrachten
  • Barbell1
  • Tunturi cardio fit B15254
  • Crosstrainer c68
  • Trampoline1