Stacker2 - Black Burn Fatburner

Artikelnummer
11605

Stacker2 - Black Burn Fatburner is een krachtige fatburnerdie mede dankzij de Gymnema Sylvestre helpt energie los te maken uit vet, koolhydraten en eiwitten en de eetlust vermindert. De kracht van Black Burn ligt in de kwaliteit van de extracten en een uitgekiende samenstelling waarin de verhouding tussen de ingrediënten optimaal is. Deze Stacker behoort tot de meest verkochte fatburners van dit moment.

Aanbevolen gebruik:

Neem voor iedere hoofdmaaltijd 2 capsules. Dus 2 voor het ontbijt, 2 voor de lunch en 2 voor het avondeten. Neem maximaal 6 capsules per dag.

Let op! Niet langdurig (langer dan twee maanden) gebruiken als afslankmiddel.

€ 34,90 € 28,84
Snel leverbaar binnen 2-3 werkdagen

Stacker2 - Black Burn Fatburner

Black Burn is een krachtige fatburnerdie mede dankzij de Gymnema Sylvestre helpt energie los te maken uit vet, koolhydraten en eiwitten en de eetlust vermindert. De kracht van Black Burn ligt in de kwaliteit van de extracten en een uitgekiende samenstelling waarin de verhouding tussen de ingrediënten optimaal is. Deze Stacker behoort tot de meest verkochte fatburners van dit moment.

Onderzoek levert keihard bewijs
Elke nieuwe formule wordt uitgebreid getest. Black Burn is door NVE Pharmaceuticals uitgebreid onderzocht op datgene waar het uiteindelijk om draait: resultaat op de weegschaal. Dáár steelt Stacker-2 Black Burn de show.

Het grote verschil tussen Black Burn en andere vetverbranders
Als gezegd, de kracht van een effectieve vetverbrander ligt in de kwaliteit van de extracten, en in de optimale samenstelling van de ingrediënten onderling. NVE Pharmaceuticals, de Amerikaanse fabrikant van Stacker-2, heeft in ruim tien jaar tijd een ongekende know-how opgebouwd en past deze wetenschappelijk toe in de formule van Black Burn.

Wil jij eindelijk die laatste overbodige kilo's kwijt en er superdroog en afgetraind uitzien? Neem dan nu de sterkste en meest effectieve vetverbrander van dit moment: Stacker-2 Black Burn en sta versteld van het resultaat!

Aanbevolen gebruik Stacker2 - Black Burn Fatburner:

Neem voor iedere hoofdmaaltijd 2 capsules. Dus 2 voor het ontbijt, 2 voor de lunch en 2 voor het avondeten. Neem maximaal 6 capsules per dag.

Let op! Niet langdurig (langer dan twee maanden) gebruiken als afslankmiddel.

Meer informatie
Merk Bodybow
Prijs € 34,90
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Stacker2 - Black Burn Fatburner
Jouw rating
  • Recente zoekopdrachten
  • reebok 1
  • dtm 5
  • Balance 10
  • Fit run 70i 103