Betalen

Betalingen gebeuren binnen een beveiligde betaalomgeving. Onze betaalprovider is Multisafepay en is een gecertificeerd CPSP door Currence.


Er zijn verschillende betaalvormen  beschikbaar om het u zo makkelijk mogelijk te maken, u kunt deze kiezen bij het maken van een bestelling. Er zijn overeenkomsten gesloten met Multisafepay, Currence en Paypal om deze betalingen via een beveiligde server via SSL uit te voeren. SSL, Secure Sockets Layer en diens opvolger Transport Layer Security (TLS), zijn encryptie-protocollen die communicatie op het internet beveiligen.

Alle informatie die u geeft tijdens het invoeren van gegevens wordt via SSL verstuurd en is niet toegangelijk voor derden. U herkent een beveiligde server door een hangslotje in de browser of de toevoeging van de S in het adres. Dus b.v. https://www.fitwebwinkel.nl. Dit adres wordt alleen gebruikt bij het invoeren van persoonlijke en betaalgegevens, niet bij een bezoek van de webwinkel.


Welke betaalmogelijkheden heeft u?

  • iDeal, u kunt veilig betalen via uw eigen bank (NL).
  • Creditcards, betalen met Master-Maestro-Visa.
  • Mistercash, betaalsyteem voor Belgie.
  • Sofortbanking, TÜV gecertificeerd betaalsysteem via uw eigen bank(EU).
  • PayPal,betaal met uw eigen Paypal rekening of AMEX Creditcard
  • Ophalen in Nieuwegein, alleen pinnen!

Wordt de bestelling bij iedere betaalmogelijkheid even snel geleverd?
Bij alle betaalmogelijkheden wordt er naar gestreefd om uw order dezelfde werkdag te verzenden. Er zijn echter altijd producten die maatgebonden zijn en zodoende een iets langere levertijd hebben.

Hoe werkt betalen met iDEAL?
Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw eigen vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Hoe werkt betalen met Creditcards?
MasterCard, Maestro, Visa. U kunt uw creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling.

Hoe werkt betalen met Mistercash?
Mistercash is een betaalsysteem voor Belgie, het is een directe betaalmethode te vergelijken met Ideal. Mistercash kunt u aanvragen bij de bank waar u bankiert. De betaling is te vergelijken met een betaling via een creditcard, het betaalsysteem brengt u naar het betaalscherm van uw eigen bank.

Hoe werkt betalen met SOFORT Banking?
SOFORT Banking is een veelvuldig gebruikt direct -overschrijvingssysteem. TÜV gecertificeerd betaalsysteem met optimale veiligheid. U heeft enkel uw online bank account nodig om op het internet veilig te kunnen betalen.

Hoe werkt betalen met PayPal?
Paypal is een veilige manier om te betalen op internet. Paypal beschermt de koper, en de gekochte goederen. Via Paypal betaalt u via uw bank, creditcard of uw tegoed op uw Paypal-rekening.

Betaal na ontvangst
Dit is een vorm van achteraf betalen. Als u kiest voor betaal na ontvangst, dan ontvangt u altijd eerst het product thuis en heeft u 14 dagen de tijd om te betalen. Deze vorm van betalen komt beschikbaar bij een orderbedrag tussen de €15 - €300,-
U dient minstens 18 jaar te zijn en er wordt een kredietcheck uitgevoerd op uw geboortedatum en rekeningnummer*

*Het rekeningnummer dient voor de creditcheck, er wordt niet automatisch op geincasseerd, u betaalt zelf als u akkoord gaat met de levering.

U ontvangt via de mail een betaalverzoek van MultiFactor, de incassering wordt door dit bedrijf gedaan. Deze betaalwijze is alleen geldig in Nederland. Voor vragen over deze betaalwijze kunt u direct contact opnemen met de klantenservice van Multifactor. Deze betaaloptie is uitsluitend voor particulieren in Nederland, door de persoonlijke creditcontrole op naam en adres is deze betaalmethode niet geschikt voor bedrijven.

E-mail: support@multifactor.nl
Telefoon: 0900-685 8400
Openingstijden: maandag tot en met donderdag van 09.00 uur tot 17.30 uur. Vrijdag van 09.00 tot 16.30.